Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde aralarında Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olmak suçundan haklarında yakalama  kararı bulunan yüphelilerin de bulunduğu 2'si kadın, 2'si çocuk 12 kişi, tekneyle Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı.

  • Ege Postası
  • 14.07.2017 - 09:40

Fethiye'de ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik ekipleri, Göcek Mahallesi'nden hareket eden ‘Bertuğbey 3' isimli günübirlik gezi teknesini, Tershane Adası açıklarında durdurdu. Tekneye çıkan ekipler yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçmaya çalışan 2'si kadın, 2'si çocuk 12 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan S.K., S.T., F.S., M.N.T., N.K., İ.T., H.K., İ.S. ve H.K. ile tekne kaptanı olduğu belirlenen C.K. Fethiye Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na getirildi. Teknede bulunan 2 çocuk ise şüphelilerle birlikte Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne götürüldü.

ŞÜPHELİLERDEN 5'İ ARANIYOR
İlk tespitlere göre yakalananlardan aralarında komiser, komiser yardımcısı ve öğretmenin de bulunduğu 5 şüphelinin İzmir, Van ve Kocaeli illerinde FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan arandığı kaydedildi. 2 çocuk, yakınlarına teslim edilmek üzere Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nde gözetim altına alındı. 10 şüphelinin, işlemlerinin ardından Fethiye Adliyesi'ne sevk edileceği kaydedildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.