Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
FETÖ şüphelisi belgeselden tespit edildi

FETÖ şüphelisi belgeselden tespit edildi

Örgüte ait kapatılan bir televizyon kanalında yayınlanan belgeselde elebaşı Fetullah Gülen'le tanışmasını ve örgüt için yaptıklarını anlattığı tespit edilen kişi, İzmir'de gözaltına alındı FETÖ şüphelisi belgeselden tespit edildi

  • Ege Postası
  • 30.09.2017 - 15:14

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında örgüte ait kapatılan televizyon kanalında 3 yıl önce yayınlanan belgeselde örgüt elebaşı Fetullah Gülen'le tanışmasını anlattığı belirlenen şüpheliyi yakaladı.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan örgüte ait Irmak Televizyonu'nda iki bölüm halinde yayınlanan "Geçmişten izler" isimli belgeselin internet ortamında bulunan videolarını incelemeye aldı. 

Yaklaşık 3 yıl önce video paylaşım sitesine yüklendiği tespit edilen görüntülerde örgüt elebaşı Fetullah Gülen'le tanışmasını ve örgüt için yaptıklarını anlatan Z.Ş'nin İzmir'de olduğu bilgisine ulaşan ekipler, çalışma başlattı.

Zanlı, Karabağlar'daki evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Z.Ş'nin KHK ile kapatılan ve malvarlıklarına el konulan Akyazılı Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı kurucu mütevelli heyetinden olduğu, örgüt içinde aktif olarak görev aldığı iddia edildi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.