Dolar 32,5123
%-0.09
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Flamenko efsanesi festivalde

Flamenko efsanesi festivalde

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV) düzenlediği 30. Uluslararası İzmir Festivali, 14 Haziran Salı günü saat 21.30'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılacak "Paco Pena Flamencura" gösterisi ile devam edecek.

  • Ege Postası
  • 11.06.2016 - 09:49

Özgünlüğü ve yeniliği bünyesinde barındıran efsanevi gitarist, besteci, oyun yazarı, yapımcı ve sanatsal akıl hocası olarak klasik İspanyol sanat formu algısını değiştiren Paco Pena, 26 yıl sonra tekrar Uluslararası İzmir Festivali'ne geliyor. Eleştirmenlerin "Ölümlü insanları kaygılarından uzaklaştırabilecek kadar etkileyici bir virtüöz" olarak tanımladıkları Pena ve her biri seçkin dansçılardan ve müzisyenlerden oluşan topluluğu, İspanya'nın tutku ve sıcaklığının, dansın ve müziğin büyüsüyle buluştuğu Flamencura projesi ile Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunu dolduracak izleyicilerini, flamenko felsefesinin derinliklerine götürmeyi vadediyor.

Pena'nın son projelerinden biri olan Flamencura, “Sanatçıyı ve izleyiciyi kim ve nerede olduklarıyla ilgili her türlü endişeden uzaklaştıracak ve açıklayamayacakları bir deneyime dalmalarını sağlayacak ateşli bir durum" olarak açıklanıyor. 30. Uluslararası İzmir Festivali'nin unutulmaz deneyimlerinden biri olacak Paco Pena Flamencura'nın biletleri Biletix'den alınabilir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.