Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça ürünleri fuarda sergilendi

Foça ürünleri fuarda sergilendi

İzmir'in Menemen ilçesindeki Gölpark'ta düzenlenen ‘Expomen Agro-Hayvancılık, Et ve Süt, Tarım, Çiftlik Makina, Ekipman ve Teknolojileri Fuarı'na Foça Belediyesi de katılarak ilçedeki tarımsal ürünlerin tanıtımını yaptı.

  • Ege Postası
  • 13.04.2017 - 09:20

Menemen ilçesindeki Gölpark'ta düzenlenen 'Expomen Agro-Hayvancılık, Et ve Süt, Tarım, Çiftlik Makina, Ekipman ve Teknolojileri Fuarı'na katılan Foça Belediyesi yetkilileri açılan stantta, ilçede faaliyet gösteren firmaların ürünlerini sergileyip çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Foça Belediyesi öncülüğünde, Foça Ziraat Odası Başkanlığı'nın katkılarıyla Foça Yoğurt, Avni Yavuz, Topaz Bağları, Taşköy ve Foça Et Dünyası firmalarının katılımıyla oluşturulan stant, fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisini gördü. 170 firmanın katılımıyla 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen fuar; çiftçilerin ve tarımsal sanayi ile uğraşan sanayicilerin yeni teknolojilerle tanışmasını sağlayacak. İzmir'deki tarım ve hayvancılık sektörünün önde gelen merkezleri arasında yer alan Menemen'de düzenlenen fuar, yeni işbirliklerinin oluşmasına ortam yaratacak.

CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, fuarın Foçalı üreticilere faydalar getireceğine inandığını belirterek, tüm çiftçilere ve üreticilere bereket ve kolaylıklar diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.