Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,8204
%0.25
Altın 2.496,080
%0.47
Bist-100 9.466,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foçalı çocuklar bayramlarını kutladı

Foçalı çocuklar bayramlarını kutladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Foça’da coşkulu törenler gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2017 - 16:03

Foça’da gerçekleşen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920’de açılışının 97. Yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerine; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil ve askeri erkân, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreni ile başladı. Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na ilçedeki tüm okullar adına çelenk sundu. Program, Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda devam etti.

Foça halkının büyük ilgi gösterdiği tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Öğrenciler, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okudu.

Foça Belediyesi Halk Oyunları kursu öğrencileri büyük beğeniyle izlendi. Foça Belediyesi Cimnastik ve Taekwondo kursu öğrencilerinin gösterileri uzun süre alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri verildi. Minik öğrencilerin bayram sevinci ve mutluluğu, sevimli görüntüler oluşturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri, bu akşam, Foça Belediyesi’nce düzenlenen, İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Altuğ Dilmaç’ın solist olarak katılacağı 23 Nisan Konseri ile sürecek. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konser, saat: 20.30’da başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.