Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fuar çocuklara yaradı

Fuar çocuklara yaradı

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK), 'Pony Club' projesi kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) kurduğu pistte çocuklar ata binmenin heyecanını yaşarken, aileleri de onların bu mutlu anlarını fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdi. Ayrıca, Rusya'dan gelen Karina Primov'un gerçekleştirdiği köpük dansı hem çocuklara hem de ailelerine eğlenceli anlar yaşattı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2017 - 10:24

TJK'nın sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı ve gezici TIR ile Türkiye'nin birçok şehrinde gerçekleştirdiği 'Pony Club' etkinliği, İEF'de çocukların ilgi odağı oldu. Birçok çocuk, hayatlarında ilk kez at binme şansı yakaladı. Başlarda çekindikleri gözlenen çocuklar, tur süreleri bittiğinde attan inmenin üzüntüsünü yaşadı. Çocuklar, profosyonel bir ekibin gözetiminde bindikleri atları sevmeyi de ihmal etmedi. Günde yaklaşık 500 çocuğun atlarla vakit geçirdiği 'Pony Club', fuarda en çok ziyaret edilen etkinliklerden biri oldu. Çocukları küçük yaşlarda atlarla buluşturmayı ve onlara at sevgisi aşılamayı hedefleyen Pony Club'ın, fuarın son günü olan 27 Ağutos'a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebileceği kaydedildi.

Öte yandan, Rusya'dan gelen Karina Primov'un 'Sokak Gösterisi' sahnesinde köpüklerle yaptığı dans gösterisi, fuar ziyaretçilerinin takdirini topladı. Primov'un, özel kimyasallar ile hazırlanan sudan çeşitli boyutlarda çıkardığı köpükleri gören çocukların yüzlerindeki gülümseme, gösteri boyunca hiç dinmedi. (DHA)

İzmir fuarla güzel

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.