Dolar 32,5100
%-0.09
Euro 34,9521
%0.35
Altın 2.433,250
%0.42
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fuar stantları kurulmaya başladı

Fuar stantları kurulmaya başladı

Bu yıl 86'ıncı kez kapılarını dünyaya açacak olan İzmir Enternasyonel Fuarı (İEF) hazırlıkları, büyük özveri ve titizlikle sürüyor. İEF'de hazırlıklar tam gaz sürüyor

  • Ege Postası
  • 09.08.2017 - 10:39

Fuarda firmaların ürünlerini tanıtacağı stantlar güneş altında 40 dereceyi aşan, nefes almanın bile güç olduğu bir ortamda işçilerin fedekarca çalışmaları ile kurulmaya başlandı.

Fuar içindeki göl ise tankerler dolusu su ile temizleniyor. 18-27 Ağustos arasında ziyaretçini ağırlayacak olan fuarda bu yıl partner ülke Rusya, onur konuğu il ise Muğla olacak. 86. İzmir Enternasyonal Fuarı, aynı zamanda binlerce ziyaretçiye, bilim, teknoloji ve sanat şöleni yaşatacak. Fuara ünlü sanatçıların konserleri ile yazarların sohbetleri de renk katacak.

Lunapark fuara hazır

İzmir Kültürpark'ta 43 yıldır hizmet veren Coşkun Lunapark, yenilenerek bu yıl 86'ncısı gerçekleştirilecek İzmir Enternasyonel Fuarı'na hazır hale getirildi.

Toplam 30 oyuncakla hizmet veren Coşkun Lunapark, tsunami, radar, dönme dolap, çarpışan oto, uçan halı, perili şato, korku evi, kamikaze, elma kurdu ve kanguru gibi oyuncaklarıyla hem büyüklere, hem de küçüklere hitap ediyor.

Yılın her günü Kültürpark'ta heyecan, neşe ve eğlencenin adresi olduklarını belirten Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ayla Coşkun, "Yılların verdiği tecrübe, halkımızın destek ve istekleri bizi daha kaliteliye, daha emniyetliye ve yeniliklere yönlendirdi. Her yıl yeni bir oyuncak ilave ettiğimiz lunaparkta bu yıl da yurtdışında çok ilgi gören tower isimli oyuncağı da halkımızın hizmetine sunduk. 7'den 70'e herkesin binebileceği tower, İzmirli aileler ve gençlerden yoğun ilgi görüyor" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.