Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fuarın yıldızı Çiğli

Fuarın yıldızı Çiğli

Çiğli Belediyesi’nin 8. Kadın Festivali kapsamında açtığı el işi ve sanat standı büyük ilgi görüyor.

  • Ege Postası
  • 10.03.2017 - 10:12

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark 3 nolu holde binlerce İzmirli kadının katılımıyla açılışı yapılan Kadın Emeği Fuarı’nda yerini alan Çiğli Belediyesi standında, kadınların el emeği ürünleri sergileniyor.

Çiğli Belediyesinin el beceri kursları ile sanat kurslarına katılan kadınların yaptıkları eserler stantda İzmirlinin beğenisine sunuldu. 

Standın açılışını yapan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, sergilenen ürünleri inceledi ve kadınları tebrik etti. Birbirinden renkli ve estetik ürünleri büyük beğeni tek tek inceleyen Başkan Arslan, “Kadınlarımızı el emeği ürünleri için kutluyorum. Gerçekten çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Eserlerin hepsi büyük sabrın ve estetik bakış açısının sonucu yapılmış. Tüm kadınlarımızı ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Kadınlarımız için böyle fırsatlar oluşturmak için öncülük ve rehberlik etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Arslan daha sonra yine kadınlar tarafından kurulan ve Çiğli’de faaliyet gösteren Sasalı Sosyal Dayanışma ve Geliştirme Derneği’nin standını ziyaret etti. Başkan Arslan, birbirinden leziz el emeği yöresel tatları yaparak satışa sunan kadınların her birini tebrik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.