Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Futbolun başına Şevket Pehlivan geçiyor!

Futbolun başına Şevket Pehlivan geçiyor!

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, sponsorları HB Pehlivanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Pehlivan'ın, kulüpte futbol şubesi sorumluluğuna getirileceğini bildirdi. Karşıyaka'da merakla beklenen açıklama yapıldı

  • Ege Postası
  • 30.07.2017 - 17:11

İZMİR (AA) - Karşıyaka Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Kulüp Başkanı Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Mete Yazıcı'nın, takımın sponsorlarından HB Pehlivanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Pehlivan ile ortağı Fehmi Uçar ile takımın Afyonkarahisar kampını ziyaret ettiği belirtildi.

Altuğ, kamp ziyaretinde futbolculara yaptığı konuşmada, takım sponsorlarından Şevket Pehlivan'ın futbol şube sorumlusu olacağını belirterek, "Daha düzenli ve kurumsal bir yapıya bürünmek için çalışmalar yapıyoruz. Tüm oyuncularımız hak ettiğinin karşılığını alacak. Hedefimiz başarılı bir sezon geçirip üst lige çıkmak olacak." ifadelerini kullandı.

Şevket Pehlivan da takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını, tüm futbolcuların kendileri için aynı değerde olduğunu ifade ederek, takımdan son derece ümitli olduklarını bildirdi.

Teknik direktör Atilla Güneş ise kampın ilk gününden bu yana futbolcuların çok özverili çalıştığını belirterek, "Geçen sene çıtayı yükselttik. Bu sene de bunu devam ettireceğiz, ben takımıma güveniyorum. Biz işimizi çok ciddi yapacağız, maçlara iyi konsantre olup formanın hakkını vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.