Dolar 32,5674
%0.17
Euro 34,7084
%0.13
Altın 2.411,100
%-0.89
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gamze estetiği nasıl yapılır'

Gamze estetiği nasıl yapılır'

Son yıllarda ciddi oranda talep gören gamze oluşturma ameliyatlarında, profesyonel detaylar ve incelikler yer almaktadır.

  • Ege Postası
  • 13.06.2017 - 11:28

Gamzelerin oluşumu genellikle estetik operasyonlar içerisine girmesine rağmen binlerce kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Yüz hatları içerisinde daha estetik görünüm sergilemek istedikleri an uygulanabilir. Çevredeki insanlar tarafından en iyi şekilde beğenilmek ve yüz hatlarının arasında çukur oluşturmak isteyen kadınlar ve erkekler genellikle gamze estetiği tercih etmektedirler.

Gamze estetik operasyonları cerrahi olarak veya lazer yöntemi ile yapılmaktadır. Hasta ile beraber gamzelerin yerlerinde ve konum almak isteyen bir yerlerde belirleme yapıldıktan sonra operasyon gerçekleştirilmeye başlanır.

Bu durumlarda hiçbir şekilde yan etkisinin olmamasının yanı sıra, insanlar uygulayan kişileri gördükçe daha çok talep göstermektedirler. Gamze estetiğine ilgi duyan kadın veya erkekler çok uygun rakamlarda vücutlarında yer alacak gamzelere sahip olabilmektedirler. Sadece yüz içerisinde değil vücudun hangi bölgesinde bu uygulamayı gerçekleştirmek mümkündür. Son yıllarda ciddi oranda talep gören ve beğenilen uygulamalar arasında yer almakta. Estetik operasyonların arasında ise en sık uygulanan yöntemlerden biridir.

Gamze Estetiğinde Uygulama Nasıl Yapılıyor'

Operasyonun gerçekleştirilme şekli ise gamze estetiği lokal anestezi uygulaması ile yani kısmi uyuşturma tekniği ile yapılır. Profesyonel sonuçlandırmalar elde etmek için ameliyat, maksimum bir saat boyunca süre gelmektedir. Ağız mukozasına müdahale edildikten sonraki müddet de ağız içerisinden yaratılan boşluk sayesinde ve kas yapısının alınması sayesinde, gamze oluşumuna yer verilmektedir. gamze estetik operasyonların da genellikle çok basit aşamalar gerçekleştirilir ve kişiler bir saat süre sonrasında vücutlarının ön kısmı taraflarında hiçbir şekilde herhangi bir kesiğe maruz kalmadan operasyon tamamlanmaktadır.

Gamze İstediğini Yaptırdıktan Sonraki Aşamalar Nasıl Geçer'

Gamze estetik operasyonlarında uygulama yapılan bölgede genellikle bir hafta süresince hafif morluklar veya sızı meydana gelmesi doğal bir unsurdur. gamze estetiği uygulamasında genellikle operasyon tamamlandıktan sonra ortaya çıkan ödemlerden, birkaç hafta içerisinde kurtulup gülümseme esnasında çok hafif bir şekilde belirmeye doğru artış gösteren Gamzeler ortaya çıkmaktadır.

Operasyonu geçiren kişilerde genellikle birkaç hafta içerisinde meydana gelen ağrılar ve şiddetli sızılar artış gösterdiği takdirde tekrardan Doktor kontrolünde alınması gerekir. Bu gibi durumlar ise profesyonel detaylar ile gerçekleştirilen estetik müdahalelerinde meydana gelmemektedir. Yani sıklıkla olabilen bir durum olmasının yanı sıra istisnai olarak kabul edilebilir bir durumdur.

Kişilerin operasyon bölgesinde enfeksiyon veya kanama olması, ağız içi sağlığına dikkat etmemesinden de kaynaklanabilir. Nedeni ise yüz içerisinde oluşturulan Gamzeler genellikle ağız içi mukozasında operasyon gerçekleştirildiği takdirde enfeksiyona karşı korunması gerekmediğinden kaynaklanmaktadır.

Birkaç hafta boyunca titizlikle bakılması gerekir. Bazı hastaların yanak yapısı itibariyle ameliyat sonrasında hemen ortaya çıkan Gamzeler belirlenebilmektedir. Genellikle bu gibi durumlarda zaten çok yok olan alandan alınan dokular itibariyle, daha da belirgin hale gelmesinden kaynaklanıyor. Yani vücut ödem atmaya müsait olmadığı zamanlarda bile genel olarak net bir şekilde Gamzeler belirgin olarak kendini göstermektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.