Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’de Garo Mafyan gecesi

Gaziemir’de Garo Mafyan gecesi

Şef Ferda Yılmaz yönetiminde sahne alan Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Garo Mafyan Özel Konseri’yle izleyenlere unutulmaz konser yaşattı. Konuk sanatçılar Kuşum Aydın ve Jale Bekar şarkılarıyla geceye ayrı bir renk kattı. Konserde sürpriz nişan töreni düzenlendi

  • Ege Postası
  • 18.05.2017 - 10:22

Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan 90 kişilik Popüler Müzik Korosu Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Garo Mafyan Özel Konseri’yle sahne aldı. Türk müziğinin önemli isimlerinden Garo Mafyan onuruna düzenlenen konserde koro, sanatçının Türk Pop Müziği’nde yer edinmiş eserlerini seslendirdi. Hakan Eren’in sunuculuğunu üstlendiği gecede Şef Ferda Yılmaz yönetiminde koro ve solo şarkılar seslendiren koristler, seyircinin gönlünü çalmayı başardı, seyirciden tam not aldı. Belediyenin Çocuk Korosu’da konserde performans sergiledi.

Garo Mafyan’ın ailesi ile katıldığı özel konserde Kuşum Aydın ve Jale Bekar konuk sanatçı olarak sahne aldı. Koroya övgüler düzen konuk sanatçılar, dansları ve hareketli parçalarıyla konsere renk kattı, seyirciyi mest etti.



Sürpriz nişan töreni

Garo Mafyan’ın onur konuğu olarak katıldığı ve Mafyan’ın desteğiyle üne kavuşan sanatçıların sahne aldığı özel konserde sürpriz nişan töreni düzenlendi. Orkestra üyelerinden Murat Barbaros ile koristlerden Burcu Sayan evliliğe giden yolda ilk adımı attı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Garo Mafyan ile Kuşum Aydın taktı. Sürpriz törende duygu dolu anlar yaşayan çiftin heyecanına seyircilerde ortak oldu.  

Koronun profesyonelleri aratmayan muhteşem performansı, konuk sanatçılar Kuşum Aydın ile Jale Bekar dansları ve hareketli parçalarına eşlik eden Gaziemirliler unutamayacakları bir konser yaşadı. Konser İzmir Marşı’nın seslendirilmesiyle sona erdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.