Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geçirdiği kazayla hayatı karardı

Geçirdiği kazayla hayatı karardı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 3 yıl önce geçirdiği motosiklet kazasının ardında beyin sinir sisteminde hasar oluşan ve günlük ihtiyaçlarını tek başına karşılayamayan 20 yaşındaki İsmail Sefa Aydın, fizik tedavi görmediği taktirde bir daha eski sağlığına kavuşamayacak. Acılı anneden yürek yakan feryat

  • Ege Postası
  • 04.06.2017 - 11:15
Cengizhan Mahallesi'nde 3 sene önce 20 yaşındaki İsmail Sefa Aydın, motosiklet kazası geçirdi. Kaza sonrası beyin sinir sisteminde hasar meydana gelen İsmail, 3 senedir yatağa bağlı bir şekilde yaşıyor. Günlük ihtiyaçlarını kendi başına karşılayamayan ve özel mamayla mideden beslenen İsmail’in fizik tedavi görmediği taktirde bir daha eski sağlığına kavuşamayacağını söyleyen anne Güldeniz Aydın, “Oğlumun arkadaşları askere giderken o burada yatıyor” dedi.
Devletten bir miktar para yardımı aldıklarını söyleyen Aydın, bu paranın yetmediğini ve eşinin de İsmail’e bakmak için çalışamadığını ifade etti. 

“Arkadaşları askere giderken benim oğlum burada yatıyor”
Oğlunun arkadaşlarının askere gittiğini yalnız kendi oğlunun yatağa bağlı yaşadığını söyleyen Aydın, “Eşimle iki buçuk senedir kendi çabamızla evde bakmaya çalışıyoruz. Eşim işe gidemiyor işsiz. Devletin verdiği bakım parası yetmiyor. Evim kira, çocuğun gerekli medikal ihtiyaçlarını sürekli dışarıdan alıyoruz. Devlet sadece mamasıyla bezlerini karşılıyor. Çocuğumun bütün bakımlarını eşim yaptığı için işe gidemiyor. Doktorlar iyi bir fizik tedavi sonrası İsmail’in iyileşebileceğini söyledi. Haftada aldığımız iki saat fizik tedavi çok yetersiz” diyerek oğlunun fizik tedavi görmesi yönünde yetkililerden yardım istedi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.