Dolar 32,3443
%0.08
Euro 34,9833
%-0.23
Altın 2.321,270
%0.04
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geleceğin yıldızları Bornova’da yetişecek

Geleceğin yıldızları Bornova’da yetişecek

Bornova Belediyesi, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla Göztepe’nin ardından İzmir’in bir diğer köklü kulübü Altınordu ile de işbirliği yapıyor. Belediye ile Altınordu işbirliği protokolü yapacak

  • Ege Postası
  • 07.10.2017 - 10:09

Konuyla ilgili Ortak Hizmet Projesi İşbirliği Protokolü hazırlanmasıyla ilgili talep Bornova Belediye Meclisi’nce oybirliğiyle kabul edildi. Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan, Bornova Belediyesi’nin spor kulüplerine olan yaklaşımını takdirle karşıladığını ifade ederek, “Bornova Stadı’nın kapılarını bize  açan ve daha pek çok spor tesisinden yararlanmamız sağlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ediyoruz. Bu yeni protokolle işbirliğimizi daha da ileri düzeye taşıyacağız. Geleceğiz yıldız sporcuları Bornova’da yetişecek” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ‘İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ sloganı ile profesyonel ligde bile tamamen yerli ve genç oyunculardan kurulu takımıyla mücadele eden kulüple işbirliği yapmak bizler için bir onurdur” diye konuştu.

Bornova Belediyesi, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla Altınordu Futbol Kulübü Derneği ile işbirliği yapıyor. Konuyla ilgili Ortak Hizmet Projesi İşbirliği  Protokolü hazırlanmasıyla ilgili talep Bornova Belediye Meclisi’nce oybirliğiyle kabul edidi. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti.  Ziyarette, bugüne kadar pek çok projede birlikte yer alan iki kurumun geleceğe yönelik olarak neler yapabilicekleri konuşuldu.

Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan Bornova Stadı’nın kapılarını kendine açan Başkan Atila’nın spor kuluplerine olan yaklaşımını takdirle karşıladığını ifade ederek, “Başta Bornova Stadı olmak üzere belediyenin bize sunduğu pek çok imkandan yararlanıyoruz. Bize bu imkanları sunan Başkan Atila’ya teşekkür ediyoruz. Bu birlikteğimizi özellikle alt yaş gruplarına yönelik önemli projeleri hayata geçirerek sürdereceğiz. Bornova’da birlikte açacağımız spor okullarında geleceğin sporcularını yetiştirmek bizlere büyük mutluluk verecek” dedi.

Alt yapıya destek

Başkan Olgun Atila ise Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk işaret ettiği gibi “Zeki, çevik ve aynı zamanda güzel ahlaklı sporcular yetiştirmek” ilkesiyle çalıştıklarını vurgulayarak, “Bu anlamda ‘İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ sloganı ile profesyonel ligde bile tamamen yerli ve genç oyunculardan kurulu takımıyla mücadele eden, dünyanın konuştuğu bir kulüple kurumsal işbirliği yapmak Bornova Belediyesi için onurdur. Bornovamız spor alt yapısı açısından çok önemli bir ilçe. Bornovanımızdan yeni Bahri Atıntabaklar yetişmesi için bu alt yapıya destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bornova Belediyesi ile Altınordu Futbol Kulübü Derneği arasında hazırlanacak Ortak Hizmet Projesi İşbirliği  Protokolü ile gençleri ve çocukları spora teşvik etmek, spor yapmaya özendirmek, spora küçük yaşlarda başlanması sağlanamak, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, madde bağımlılığından uzaklaştırmak, suç oranlarını düşürmek, her türlü spor karşılaşmalarını düzenlemek, ilçede spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak, her branşta sporcu yetiştirmek, spor okulları için ortam sağlamak amaçlanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.