Dolar 32,5616
%0.27
Euro 34,6831
%-0.14
Altın 2.504,470
%0.8
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Kurul’da EBSO farkı

Genel Kurul’da EBSO farkı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 73. Mali Genel Kurulu’nda Ege Bölgesi Sanayi Odası gerek katılım gerekse temsil bakımından farkını ortaya koydu.

  • Ege Postası
  • 25.05.2017 - 09:53

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Genel kurul toplantısında, İzmirli sanayicileri EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB delegeleri ile personelden oluşan 35 kişilik grup temsil etti.

Türkiye'nin 81 ilinden gelen delegelerin ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurul'da, Ege Bölgesi Sanayi Odası; Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi İbrahim Gökçüoğlu, TOBB delegesi ve aynı zamanda Meclis Başkan Yardımcıları Hakkı Attaroğlu ile Işın Yılmaz,  TOBB Delegesi ve EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Altıntaş, EBSO Yönetim Kurulu üyeleri Haluk Tezcan, Deniz Gündüz, Hakan Ürün, TOBB Delegeleri Mustafa Dirin, Özkan İpek,  Ömer Kaplan, Kenan Lider, Hüseyin Uğur,  Metin Akdaş,  Nejat Özduran, Ertaç Karagözlü, Davut Yanık, Mesut Kanat, Temel Aycan Şen, Aytekin Öztaş, Kürşad Yuvgun, Hatice Suzan Erman, EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu tarafından temsil edildi. Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni ile TOBB 73. Genel Kurulu’na katılan EBSO heyeti, Anıtkabir ziyaretini de fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

EBSO heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen genel kurulda da tam kadro hazır bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.