Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gölcük’te yeni piknik alanı

Gölcük’te yeni piknik alanı

Doğa güzellikleri ve iklimiyle İzmir ve çevre kentlerden en çok ziyaretçi alan Gölcük’te hafta sonları yer bulamayanlar için Ödemiş Belediyesi tarafından yeni piknik alanı yapıldı.

  • Ege Postası
  • 25.07.2017 - 09:26

Ödemiş Belediyesi kentin turistik bölgeleri arasında yer alan Gölcük’teki çalışmalarını hızla sürdürüyor. Hafta içi ve hafta sonları yoğun bir kalabalığın yaşandığı Gölcük’te insanlar yer bulmakta zorlanıyor. Yaşanan sıkıntıları yerinde gözlemleyen Ödemiş Belediyesi bazı bölümlere piknik masaları monte etti.  Trafik sıkışıklığı için iki ayrı yerde otopark, sosyal ihtiyaçlar için  4 ayrı yerde  umumi tuvaletler yaptı. Karşıyaka mevkii ve Örselli mevkiinde 5 km’lik asfaltlama çalışması tamamlandı.

Bu çalışmalar kapsamında Gölcük Karşıyaka mevkii kısmında merhum Sabahattin Şenocak tarafından bağışlanan kiraz bahçesi, yapılan düzenlenmeyle piknik alanına dönüştürüldü. Göl kenarında bulunan arazi içinde 25 piknik masası ve büfe yer alıyor.  Göl manzaralı yeni piknik alanı ziyaretçilere yeni bir alternatif olarak hizmet verecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.