Dolar 32,4430
%-0.13
Euro 34,7323
%-0.68
Altın 2.441,360
%0.21
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Görmez'den o iddiaya çok sert tepki: İspat etmeyen şerefsizdir!

Görmez'den o iddiaya çok sert tepki: İspat etmeyen şerefsizdir!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yerel bir internet sitesinde ilçe imar planında kendisine benzinlik alanı onaylattığını, diğer benzinlerin ise buharlaştırıldığı ilişkin habere çok sert yanıt verdi. Görmez," İspat etmeyen şerefsizdir" ifadesini kullandı. Görmez'den o iddiaya çok sert tepki:

  • Ege Postası
  • 10.05.2017 - 20:35

“İddiaları ispatlamayanlar şerefsizdir”  diyen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,” çamur at izi kalsın”  stratejisiyle servis ettirilen haberin sorumluları hakkında yargıda hesaplaşacağını  belirterek şunları söyledi “ bahse konu imar planının yapımı ve diğer bütün aşamalarına asla ve asla müdahalemiz olamaz, olmamıştır. Zaten yasal olarak ta mümkün değildir. 8 adet benzin istasyonunun ticari alana dönüştürülmesine ilişkin imar çalışması  İzmir Büyükşehir  belediyesi tarafından  gerçekleştirilmiştir.

Torbalı Belediyesi olarak  28.04.2017 tarih ve 7390 sayılı yazımızla anılan plana açıkça itirazda bulunduk. Mağduriyetlerin giderilmesini istedik.

Buna rağmen 1/5000 imar planlarının sanki  Büyükşehir değil de  Torbalı Belediyesi  yapmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.

Görüşümüz alınmadan, fikrimiz sorulmadan, “ÇAMUR AT İZİ KALSIN”   stratejisiyle  şahsıma, çalışanlarıma iftira atılmaktadır. Habere konu iddiaların tamamı gerçek dışı olup, biz Torbalı Belediyesi olarak  hiçbir müdahalemiz olmamıştır. Aksine itirazımız olmuştur.

Gazetecilik öncelikle araştırmayı ve karşı tarafında görüşünü almayı gerektirir. Ben şahsen kasıt ve yönlendirme olduğu kantindeyim.  Bu nedenle bütün yasal yollara başvuracağım.  Şunu da belirtmek isterim;  habere konu iddiaları ispat edemeyenler Türkiye Cumhuriyeti’nin  en şerefsiz, en onursuz, en şantajcı insanıdır”

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  konuya ilişkin olarak yargı sürecinin başlatılması içinde avukatlarına  gerekli belgeleri sunduğunu da söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.