Dolar 32,4277
%0.05
Euro 34,4645
%-0.09
Altın 2.489,500
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göz Göz'de hedef  üç peşinde!

Göz Göz'de hedef üç peşinde!

Süper Lig'de son 2 haftayı kayıpsız geçen Göztepe, yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Geçen sezondan cezasını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, iç sahada ilk kez taraftarlarının karşısına çıkacak

  • Ege Postası
  • 16.09.2017 - 13:03

Süper Lig'de son 2 maçını galibiyetle kapatan Göztepe, 5. hafta mücadelesinde yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Lige Fenerbahçe karşısında aldığı 2-2 beraberlikle başladıktan sonra Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Göztepe, Trabzonspor'u 3-2, Osmanlıspor'u ise 2-0 yendi. İlk 4 maçında 7 puanla tamamlayan Göztepe, averajla 6. durumda haftaya başladı.

Sezona Ümit Özat'la başladıktan sonra takımın başına Mesut Bakkal'ı getiren Gençlerbirliği ise 1 puan ve averajla son sırada yer alıyor.

Müsabaka için son antrenmanını bu akşam yapacak Göztepe'de sakatlıkları bulunan Ömer Şişmanoğlu ile Emre Can Coşkun yarın forma giyemeyecek.

Bornova Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Göztepe-Gençlerbirliği maçını hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. 

Taraftarlarıyla buluşacak
TFF 1. Lig play-off finalindeki olaylardan dolayı aldığı ceza nedeniyle iç sahadaki Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını seyircisiz oynayan ve cezasını tamamlayan Göztepe, yarınki müsabakada taraftarıyla buluşacak.

Statta portatif olarak yeni yapılan 3 bin 456 seyirci kapasiteli kuzey kale arkası tribünü de Göztepeli taraftarları ilk kez ağırlayacak. Bu bölüm için satışa çıkarılan tüm biletler satıldı. Müsabaka için satışına devam edilen çok az sayıda bilet kaldı.

Selçuk Şahin, Gençlerbirliği'ne rakip
Göztepe'ye sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer olan ve sakatlığı nedeniyle ligde ilk 3 hafta forma giyemeyen Selçuk Şahin, ilk maçına geçen haftaki Osmanlıspor karşısında çıktı.

Tecrübeli futbolcu, şans bulması halinde yarın eski takımına rakip olacak. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.