Dolar 32,5257
%0.24
Euro 34,7316
%0.03
Altın 2.490,860
%1.16
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gözlerinizi manyetik kirpik, Magnetic Lash ile güzelleştirin

Gözlerinizi manyetik kirpik, Magnetic Lash ile güzelleştirin

Güzel göz yapısına sahip olmanın sırlarından bir tanesi uzun kirpiklere sahip olabilmektir. Bakışlarınızı en baştan değiştirebilen manyetik kirpikler sayesinde gözleriniz hem daha sağlıklı hem de daha güzel görünecektir.

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 15:54

Bakışlarınızı daha çekici hale getirmenin en kolay yollarından bir tanesi olan günümüzde dünyada en çok kullanılan kozmetik ürünler arasındadır. Günümüzde pek çok sanatçının ve ünlü starların da etkileyici görünüm elde edebilmek için devamlı olarak başvurduğu manyetik kirpikler, göz çevresinde yapacağınız makyajınıza tamamen yeni bir hava katacaktır. Bunun yanında bakışlarınızı ve yüz ifadenizi tamamen yenilemenize yardımcı olacaktır.

Manyetik Kirpikler

Gözleri daha belirgin hale getirmek ve seyrek görünümlü kirpiklerine daha derin bir ifade katabilmek için kullanılmaya başlanan manyetik kirpikler farklı kategorilerde satışa sunulmaktadır. Bunlardan bir tanesi tek parça olarak kullanılan ve gözle farklı boyut kazandıran modellerdir. Farklı boyutlarda bulunan magnetic lash, manyetik kirpiklerin sıralı olarak bulunduğu modellerdir. Bu yay tasarımında üretilen modeller göz çizgisine paralel şekilde yapıştırılarak kullanılmaktadır. Manyetik kirpikler daha doğal bir görünüm kazanmak isteyenlerin tercih ettiği modeller arasındadır. Farklı uzunluklarda ve boyutlarda ayrılmış kirpik kümelerinden yapılan bu ürün en fazla satılan kozmetik modelleri arasındadır. Tek kullanımlık olmayan ler uzun süreli kullanım için özel olarak tasarlanmıştır.

Takma Kirpik

Manyetik kirpikler göz üstüne yapıştırıcı kullanmadan takılmaktadır. Eskiden yapıştırıcı kirpikler kullanılırdı. Bu ürünleri kullanırken son derece dikkat edilmesi gerekirdi. Satın alacağınız magnetic lash doğal kirpiklere göre uzundur. Sizde doğal görünümlü yeni kirpikleriniz ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Daha doğal görünmek için az yoğun modelini satın alabilirsiniz. Kişiye özel boyutları bulunan manyetik kirpikler sayesinde doğal görünümü kolayca yakalayabilirsiniz. Herhangi bir yapıştırıcı kullanmadan sadece ürünü gözünüzün üzerine yerleştirerek sadece beş saniye içerisinde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Manyetik kirpik ile sizlere verilen temizleyici sayesinde ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Temizleyici de yer alan özel etken maddeler ürünün sağlıklı bir şekilde kullanılmasına yardımcı olmaktadır. Kirpik aparatlarını kullanmaya gerek kalmadan sadece gözünüzün etrafına yerleştirmeniz yeterli olacaktır. Eski zamanlarda olduğu gibi yapıştırıcı sürmeden kullanabilirsiniz. Dilerseniz kıvırma aletini kullanarak kirpiklerinize şekil verebilirsiniz.

Magnetic lash çeşitleri farklı renklerde kullanıcılar ile buluşturulmaktadır. Sadece birkaç saniyede ürün kullanıma hazır hale gelmektedir. Yapıştırıcı kullanmaya gerek kalmadan beklemeden anında kirpikleriniz ile dışarıya çıkarabilirsiniz. Gün içerisinde sorun yaşamadan ürünü kullanabilirsiniz. Yapıştırıcılar uzun süreli kullanımlarda gözünüze zarar verebilmektedir. Manyetik lash ise herhangi bir yapıştırıcı ürün içermemesinden dolayı kolayca kullanılabilir ve hemen çıkarılabilir. memnun peki siz ne düşünüyorsunuz. Uzun süreli kullanım için özel olarak tasarlanan bu kirpikler yaklaşık olarak bir yıl boyunca gün içerisinde kolayca kullanılmaktadır. Sizde gözlerinizi daha belirgin hale getirmek için manyetik kirpikleri satın alabilir ve sadece beş saniye içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.