Dolar 32,5552
%0.03
Euro 34,8489
%-0.05
Altın 2.433,810
%0.15
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Bolu virajında

Göztepe Bolu virajında

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Giresunspor'u 2-1 yenerek üç haftalık galibiyet hasretine nokta koyan Göztepe yarın play off potasına girme hesapları yapan Boluspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Öte yandan Spor Toto Göztepe'ye sponsor oldu.

  • Ege Postası
  • 06.04.2017 - 16:02

Bolu Atatürk Stadı'nda Ümit Öztürk'ün yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü saat 17.30'da çalacak. Göztepe'de kasığında yırtık tesbit edilen orta saha oyuncusu Segbefia forma giyemeyecek. Hafif ağrıları bulunan Halil ve Tayfur ile kart cezası biten Hakan ise oynayabilecek. Maç TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak. 

Sıralamada 43 puanla 4'üncü basamakta yer alan sarı kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bolu'dan galibiyetle döneceklerini iddia etti. Giresunspor'u yenerek moral kazandıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "7'nci sırada yer alan rakibimiz de 

play off'a kalabilmek için mücadele ediyor. Zor bir doksan dakika bizi bekliyor. Direkt Süper Lig'e çıkmamız için mutlak 3 puanı hanemize yazdırmalıyız" diye konuştu. 

Sezonun ilk yarısında Bornova Stadı'nda oynanan maçı Göztepe, Umut'un penaltıdan attığı golle 1-0 kazanmıştı. 

Spor Toto Göztepe'ye sponsor oldu

Göztepe, TFF 1'inci Lig kulüplerine mali destek veren Spor Toto Teşkilatı'yla sponsorluk anlaşması yaptı. 

Göztepe'nin şort ve antrenman kıyafetlerine sponsor olan Spor Toto, diğer kulüplere olduğu gibi sarı kırmızılılara da 1 yıl için 2 milyon TL ödeyecek. Bu sezon birçok sponsorluk anlaşması yapan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile sözleşmeyi imzalarken, katkılarından dolayı da teşekkür etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.