Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de farklı mağlubiyet üzüntüsü

Göztepe'de farklı mağlubiyet üzüntüsü

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 3'üncü hafta karşılaşmasında Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'e deplasmanda 6-2 yenilen Göztepe, farklı mağlubiyetin üzüntüsünün şokunu yaşadı.

  • Ege Postası
  • 21.12.2016 - 14:31

Teknik direktör Okan Buruk kendilerine yakışmayan bir skor aldıklarını belirterek taraftar ve camiadan özür diledi. Medipol Başakşehir karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Buruk, ara transfer öncesi bazı futbolcularının durumunu yakından gördüğünü ifade ederek, "Bu mağlubiyet sonrası dersler çıkartmalıyız. Futbolcularımız da ne kadar basit hatalar yaptıklarını görecek ve ona göre performanslarını sorgulayacak" diye konuştu.

İstanbul'a en az beraberlik için geldiklerini dile getiren genç teknik adam, "Karşılaşmaya çok kötü başladık. Gerçekten bu maçın içinde olmayan çok fazla oyuncum vardı ve skor bir anda 3-0 oldu. Tekrar oyuna konsantre olunca 3-2'yi bulduk. Ancak yediğimiz 4'üncü gol net ofsayttı. Ben o golü hakeme yazdım. 2 farklı geriye düşünce sonucu çevirmek çok zordu ve maalesef maç 6-2 bitti" dedi. 

Artık Medipol Başakşehir müsabakasını unutacaklarını söyleyen Buruk şunları söyledi: "Şu anda TFF 1'inci Lig'de lideriz. Ziraat Türkiye Kupası'nda da gruptan çıkma şansımız var. İki kulvarda da yolumuza devam edeceğiz. Cumartesi günü ilk yarının son maçında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağız. Bu maçı kazanarak devreyi lider olarak kapatacağız." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.