Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de 'Hakem terörü' tepkisi

Göztepe'de 'Hakem terörü' tepkisi

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta Ümraniyespor'a evinde 1-0 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır yara alan Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'i Futbol Federasyonu'na şikayet edeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 13.03.2017 - 14:46

Üçkuyular Boğaziçi Restoran'da basın toplantısı düzenleyen Papatya, Bitigen'in art niyetli olarak iki penaltılarını vermediğini ifade ederek, "Geçen hafta hakem terörüne maruz kaldık. Tüm görüntüleri toplayıp TFF'ye göndereceğiz. Abdulkadir Bitigen artık bizim maçlara kesinlikle atanmasın, mümkünse düdüğünü assın" dedi.

Göztepeli taraftarların da hakem yüzünden çileden çıktığının altını çizen Papatya, "Sezon başında bu yana seyircimiz hiçbir olay çıkarmadı. Ancak son karşılaşmada Bitigen'in yönetimi tribünlerimizin de sabrını taşırdı. Hakem hataları hep olmuştur, olacaktır da. Ancak Bitigen'in hatalarının bireysel mi organize mi olduğunu merak ediyorum" dedi. Papatya, sporun birleştirici yönüne her zaman inandıklarını, bütün rakip futbolcularına, yöneticilerine ve taraftarlarına hoşgörülü davranmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

BURUK'LA YOLA DEVAM

Başkan Vekili Talat Papatya takımın bulunduğu konumdan ve oyunundan kendilerinin de memnun olmağını belirterek, "Okan Buruk'la çalışmayı sürdüreceğiz. Başkanımız Mehmet Sepil ve yönetim kurulumuz kararını hocamıza iletti. Bu hafta sonunda Eskişehirspor ile çok önemli maçamız var. Kazanıp, yeniden çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.