Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de kim gidiyor, kim kalıyor

Göztepe'de kim gidiyor, kim kalıyor

Spor Toto Süper Lig'e iddialı girmeyi hedefleyen Göztepe'de yeni sezonda kalacak ve gidecek futbolcular da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Göztepe Teknik Direktörü raporunu verdi: Kim gidiyor, kim kalıyor

  • Ege Postası
  • 21.06.2017 - 15:35

Göztepe'de geçen sezon kiralık olarak oynayan stoper Gençer Medipol Başakşehir'e, Umut Osmanlıspor'a, Burak ve Soner de Hacettepe'ye dönerken, Emre Aygün ve Sinan'la yollar resmen ayrıldı. Göztepe yönetiminin yeni teknik direktörü Tamer Tuna'nın raporu doğrultusunda kaleci Günay, Schwechlen, Segbefia, Halil, Emrecan, Tayfur ve Jahovic'i kesin olarak takımda tutma kararı aldığı blldirildi.

FUTBOLCULAR GÖRÜŞME MASASINDA
Göztepe'nin ilk olarak kontratı biten sağ bek Tanju ile masaya oturacağı, ardından sözleşmeleri süren Fuchs, Canberk, Murat, Gosso, Hakan, Kobakhidze, Lokman ve Yavuz'la görüşeceği açıklandı. Bazı futbolcuların Süper Lig'de yedek kalmak istemediği, bu yüzden de ayrılmayı düşündüğü dile getirildi. Geçen sezonun devre arasında başka takımlara kiralanan Mehmet, Gökhan Karadeniz ve Kone'nin de takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Bu arda özellikle 1'inci Lig ekipleri, Göztepeli futbolcular için kuyruğa girdiği, yönetimin de bonservisler konusunda futbolcularına kolaylık sağlayacağı kaydedildi. Altyapı patentli Salim, Göktuğ, Metin ve Mahmut'u da kiralık gidecek.

Yönetimin Tamer Tuna için yarın tesislerde imza töreni düzenleneceği açıklandı. (DHA)

Göztepe'de bomba iddia

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.