Dolar 32,5120
%0.2
Euro 34,7373
%0.05
Altın 2.489,540
%1.11
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de tam kadro sevinci

Göztepe'de tam kadro sevinci

TFF 1'inci Lig'de bu hafta Elazığspor'a konuk olacak Göztepe, aylar sonra sahaya tam kadro çıkmaya hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 01.03.2017 - 16:14

Bu sezon talihsiz sakatlıklar yaşayıp yalnız 4 lig maçında forma giyebilen, sol diz bağlarındaki sakatlık nedeniyle aralık ayından bu yana takımdan ayrı kalan Tanju, tamamen iyileşti. Gurbetçi sol bek geçen haftadan bu yana takımla çalışıyor.

Hafif sakatlıkları bulunan Umut ve Kobakhidze'nin antrenmana çıkmalarına veya oynamalarına engel bir durum yok. Sinan'ın ise cezası sona erdi. Teknik direktörlük kariyerine başladığı Elazığspor'a deplasmanda rakip olmaya hazırlanan Okan Buruk, tüm futbolcuların hazır duruma gelmesinden mutlu olduğunu söyledi.

BURUK'TAN UYARI

TFF 1'inci Lig'de bu hafta Elazığspor'a konuk olacak Göztepe'de Teknik Direktör Okan Buruk, 19 puanla düşme hattında yer alan rakiplerinin hafife alınmaması gereken bir takım olduğunu söyledi. 

Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Buruk, Elazığspor'un 6 puanının eski futbolcularına olan borçları nedeniyle silindiğini hatırlatarak, "İyi bir kadrosu olan, baktığımız zaman 6 puanı silinmese play off yarışında olabilecek bir takım ile karşılaşacağız. Hem bizim hem de rakibimiz açısından kazanmanın önemli olduğu bir maç olacak. Bu da sahada güzel bir futbol izlememizi sağlayacaktır. Sakatlarımızın ve hasta olan oyuncularımızın yavaş yavaş takıma dönmesi bizi sevindiriyor. İnşallah bu hafta daha hazır bir kadro ile maça çıkacağız" dedi.

Manisaspor maçındaki galibiyetin puan ve özgüven anlamında kendilerine katkı sağladığını ifade eden Okan Buruk, "Bu galibiyet bizim Elazığspor maçına daha büyük bir güvenle hazırlanmamızı sağlıyor. Her fırsatta ligin zorluğundan bahsediyoruz. Bundan sonra kolay maç olmayacak. 12 karşılaşmamız kaldı. Hedefimiz 12 hafta sonunda Süper Lig'e yükselmek. Elazığspor maçı benim için ayrı bir öneme daha sahip. Elazığ, teknik direktörlük hayatıma başladığım, futbolu çok seven ve çok iyi niyetli insanlara sahip bir şehir. Bu anlamda da oradaki insanlarla tekrar bir araya geleceğim için heyecanlıyım. Çok zor bir 90 dakika olacak ama çıkışımızı sürdürmek için kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.