Dolar 32,5706
%0.09
Euro 35,0212
%0.55
Altın 2.428,750
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de taraftara bloke cezası

Göztepe'de taraftara bloke cezası

TFF 1. Lig'de geçtiğimiz pazar günü Eskişehirspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olan Göztepe'de bu karşılaşmayı tribünden izleyen taraftarların passolig kartları, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından bir sonraki dış saha maçında bloke edildi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 16:49

Kurul, sarı-kırmızılılara ayrıca Eskişehir mücadelesinde taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin, kötü ve çirkin tezahürat yüzünden de 5 bin TL olmak üzere toplam 20 bin TL ceza verdi. Göztepe'de Eskişehir deplasmanına giden taraftarlar, 7 Nisan'daki Boluspor randevusunda tribüne giremeyecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Tokatspor'la oynanan deplasman müsabakasında rakibine dirsek atan Karşıyakalı Mahmut Temür, 3 maç ve 3 bin TL'yle cezalandırıldı. Üçüncü Lig 1. Grup'ta Altay'ın Kocaelispor'u ağırladığı maç sonrası siyah-beyazlıların idarecisi Özden Töraydın'a müsabaka hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 75 gün hak mahrumiyeti ile 8 bin 500 TL ceza kesildi. Altay, küfürlü tezahürattan da 6 bin TL ceza alıp seyircisiz oynama sınırına geldi.

Papatya'nın cezası kaldırıldı

GÖZTEPE'nin TFF 1. Lig'de önceki hafta oynadığı Ümraniyespor maçı sonrası sportmenliğe aykırı açıklamalar yaptığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 45 hak mahrumiyeti ve 15 bin TL para cezası alan Başkan Vekili Talat Papatya'nın Tahkim Kurulu'na yaptığı itiraz kabul edildi. Kurul, Papatya'nın cezasının oybirliği ile kaldırıldığını açıkladı. Tahkim Kurulu, yine Ümraniyespor müsabakası sonrası sportmenlik dışı açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Sepil'in ise aldığı cezayı onadı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.