Dolar 32,5396
%0.16
Euro 34,9206
%-0.15
Altın 2.437,960
%0.07
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de yedeklere gün doğdu

Göztepe'de yedeklere gün doğdu

Türkiye 1'inci Ligi'nde cuma günü Boluspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Göztepe'de yeni teknik direktör Yılmaz Vural, geçmiş haftalarda sürekli yedek kalan veya forma şansı bulamayan futbolcularına 'hazır olun' mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2017 - 14:00

Geçen hafta Giresunspor maçında Soner ve Emre Aygün'e forma verdiğini hatırlatan Yılmaz Vural, şöyle dedi:

"Soner en son 13 Şubat'taki Balıkesirspor karşılaşmasında oynamış, sonrasında 1 dakika bile görev yapamamış. Giresunspor maçında çok kritik dakikalarda kendisine şans verdim, o da sahada kaldığı 18 dakikada çok önemli işler yaptı. Emre de son kez Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giymiş, 2 ayı aşkın bir süredir görev bekliyordu. Ona da güvendim ve sahaya sürdüm. Emre'nin performansına hayran kaldım."

Hiçbir futbolcusuna yedek oyuncu gözüyle bakmadığını dile getiren Yılmaz Vural, şöyle devam etti:

"Biz bir takımız. Benim, ikinci yarıda hep yedek bekleyen Sinan'a da çok ihtiyacım var. İnanılmaz bir profesyonel. Giresunspor maçında Kobakhidze'yi 18 kişilik kadroya almadım. Ama bu tercih, ondan faydalanmayacağım anlamına gelmiyor. Umut da bu takımın en golcülerinden biri, onu da geçen hafta oynatmadığım için üzüldüm. Herkes elde edeceğimiz başarılara katkı koyacak Takımda ben gelmeden önce de arkadaşlık duygusu çok iyi oturmuş. Hepimiz bu yola gönlümüzü koyacağız ve hedeflediğimiz yere geleceğiz."

Yılmaz Vural'ın Boluspor müsabakasında kasığında yırtık olan Segbefia'nın yerine orta sahada cezası biten Hakan'a görev vereceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.