Dolar 32,5948
%0.37
Euro 34,8108
%0.23
Altın 2.494,820
%0.42
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Yılmaz Vural ayrılıyor

Göztepe'de Yılmaz Vural ayrılıyor

Göztepe'de Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrılıyor. Normal sezonun bitimine 9 hafta kala takamın başına geçtiği sarı kırmızılı ekibi önce play off'a, ardından Süper Lig'e çıkaran tecrübeli çalıştırıcı ile bir haftadır süren görüşmede anlaşma sağlanamadığı bildirildi. Göztepe'de flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 14.06.2017 - 14:32

Yılmaz Vural'ın talep ettiği ücretle yönetimin önerisi arasında büyük fark olduğu öğrenilirken, Başkan Mehmet Sepil'in yeni arayış içine girdiği kaydedildi.

Günlerdir yönetimden haber bekleyen Vural'ın kulübün tavrından son derece rahatsız olduğu ifade edildi. Alaçatı'da tatilini sürdüren tecrübeli teknik adamın anlaşmanın gerçekleşmemesi yüzünden bugün yapılacak 92'nci kuruluş yıldönümü kutlamalarına da katılmayacağı belirtildi.

Bu arada sürekli, "Aklımda Yılmaz Vural'dan başka kimse yok" diyen Başkan Sepil'in Osmanlıspor'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu ve son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran İbrahim Üzülmez ile görüştüğü öne sürüldü. Bu görüşmelerden haberdar olan Yılmaz Vural'ın yakın çevresine, "Ben bu takımı şampiyon yaptım. Ancak çok bekletildim. Benim durumum henüz netleşmeden başka çalıştırıcılarla görüşmek doğru değil" diye dert yandığı ve Göztepe defterini kapattım" dediği kaydedildi.

Bu arada sarı kırmızılı traraftarlar sosyal medyada, görev yaptığı12 maçta 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan görevi sürdürmesi gerektiği yolunda paylaşımlarda bulundu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.