Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de Yılmaz Vural'ın ilk imtihanı

Göztepe'de Yılmaz Vural'ın ilk imtihanı

Türkiye 1'inci Ligi'nde son 3 maçını kaybedip 6'ncı basamağa kadar gerileyen Göztepe'rde göreve başlayan yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, pazar günü Giresunspor karşılaşmasında ilk sınavına çıkacak.

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 12:27

Yılmaz Vural, kötü sonuçlar aldıklarını, ancak kötü takım olmadıklarını söyledi. Futbolcuların hızla toparlandığını ifade eden Yılmaz Vural, "Elbette ikinci yarıda istenmeyen sonuçlar alınmış. Bu düşüş herkesi üzmüş. Ama biz kanser hastası değiliz. Çözülemeyecek sorunumuz yok. Ufak tedaviyle Göztepe ayağa kalkacak" dedi. Görevine başladığından beri gecesini gündüzünü takım için harcadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, şöyle devam etti:

"Taraftar Göztepe'ye teknik direktör olmam konusunda yıllarca bana istekte bulundu. Beni buraya biraz da onlar getirdi. Taraftarı mutlu etmek adına tüm enerjimi harcayacağım. Oyuncular da camianın mutluluğu için terlerini son damlasına kadar akıtacak."

Yılmaz Vural, Giresunspor'un iyi bir takım olduğunu ancak kazanıp yeniden play off potasına girmek istediklerini söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.