Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'den Bilal seferi

Göztepe'den Bilal seferi

TFF 1'inci Lig'de devreyi 31 puanla lider tamamlayan Göztepe, transferde hız kesmiyor. İsviçre'nin FC Will takımında görev yapan orta saha oyuncusu Murat Akın'la her konuda anlaşan sarı kırmızılıların Eskişehirsporlu sol bek Bilal Aziz Özer'in de işini bitirdiği belirtildi.

  • Ege Postası
  • 29.12.2016 - 12:45

Sezon başında Osmanlıspor ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcuyu çok istemesine rağmen kadrosuna katamayan Göztepe'nin bu kez mutlu sona yakın olduğu ifade edildi. Bu sezon TFF 1'inci Lig'de zirve mücadelesi veren Eskişehirspor'la 5 lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında forma giyen 32 yaşındaki Bilal'in de daha fazla forma şansı bulmak için Göztepe'ye evet dediği ve kulübüyle sözleşmesini karşılıklı feshetmeye hazırlandığı vurgulandı.

Buruk: '18 maçlık zor bir lig bizi bekliyor'

Göztepe, Bilal Aziz transferinde aksilik yaşaması halinde de alternatifini de hazırladı. Mutlaka bir sol bek takviyesi yapacak Göztepe, Medipol Başakşehirli Alparslan Erdem'i de listesinde tuttuğu ifade edildi. 

Teknik direktör Okan Buruk'un Bilal Aziz'de ısrarcı olduğu bildirilirken bir de kanat oyuncusu istediği ortaya çıktı. Futbolculuk kariyerine Almanya'nın Schalke 04 takımında başlayan Lübnan doğumlu Türk futbolcu Bilal, Osnabrück, Kayserispor, Anadolu Selçukspor, Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Osmanlıspor ve Eskişehirspor'da oynadı. Türkiye'de 42 Süper Lig, 85 TFF 1'inci Lig ve 14 2'nci Lig müsabakasına çıkan Bilal Aziz, 11 gol atmayı başardı.

İZMİR'DE SERİ BOZULDU

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'e evinde 2-0 yenilen Göztepe bu sezon ilk kez İzmir'de mağlubiyet yüzü gördü. Ligde ve kupada sahasında oynadığı 10 karşılaşmada 8 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı kırmızılıların serisi Medipol Başakşehir maçıyla sona erdi. Teknik direktör Okan Buruk, Medipol Başakşehir'in çok güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Deplasmanda 6-2 yenildiğimiz rakibimize sahamızda da mağlup olmak bizi üzdü. Ancak TFF 1'inci Lig'in lideriyizi ve kupada da gruptan çıkma şansımız var. Bu yenilgilerden gerekli dersleri çıkaracağız" diye konuştu. 

Medipol Başakşehir deknik direktörü Abdullah Avcı da maç sonu yaptığı açıklamada Göztepe'ye ve Okan Buruk'a övgüler yağdırdı. Avcı, "Okan Buruk benim kardeşim. Çok iyi bir takım kurmuş. Göztepe bu sezonu zirvede tamamlar" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.