Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe-Denizlispor maçında 'kahraman polis' unutulmadı

Göztepe-Denizlispor maçında 'kahraman polis' unutulmadı

İzmir Bornova Stadı'nda oynanan Göztepe-Denizlispor maçında, Bayraklı Adliyesi önündeki terör saldırısında şehit düşen Trafik Polisi Fethi Sekin unutulmadı. Taraftarla ve protokoldeki başkanlar Sekin maskesi taktı. Kahraman Şehit'in kızı Dila Sekin de maçı protokolden izledi. Göztepe-Denizlispor maçında 'kahraman polis' unutulmadı

  • Ege Postası
  • 15.01.2017 - 13:37

EGE POSTASI - Göztepeli taraftarlar ikinci yarının ilk maçında Bornova Stadı'nı doldurdu. Yaklaşık 5 bin sarı kırmızılı futbolsever karşılaşmayı izlerken, 200 kadar da Denizlispor'a gönül veren kale arkasında hazır bulundu. Göztepeliler, terör saldırısında şehit düşen Trafik Polisi Fethi Sekin'i unutmadı. Sekin maskeleri takan taraftarlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratı yaptı. Maraton tribününde "Burası İzmir. Ne Hasan Tahsin'le ne de Fethi Sekin'ler biter" pankartı açıldı. Maçtan önce İzmir Marşı da çalındı. 

BAŞKANLAR DA MASKE TAKTI

Protokoldeki başkanlar Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de Fethi Sekin maskesi taktı. 

KAHRAMAN'IN KIZI DA TRİBÜNDEYDİ

5 Ocak’ta gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Kahramah Polisimiz Fethi Sekin’in 15 yaşındaki kızı Dila Sekin de Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın davetlisi olarak arkadaşlarıyla birlikte protokol tribünündeki yerini aldı. Maça birlikte gelen ve Kahraman Şehit Polis’in maskesini takan Atila Ailesi, Dila ile yakından ilgilendi. “Kahraman Şehit Polisimiz Fethi Sekin’i hiç bir zaman unutmayacağız. O’nun çocukları artık bizim de evladımız” diyen Başkan Atila, Dila Sekin’e Göztepe atkısı hediye etti. İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, sanatçılar Buray ve Umut Oğuz da maçı izleyenler arasındaydı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.