Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe durdu Manisaspor coştu

Göztepe durdu Manisaspor coştu

TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü oynanacak Ege derbisinde Manisaspor'u ağırlamaya hazırlanan Göztepe son 5 maçta ilk yarıdaki golcü kimliğinden uzaklaşırken, konuk siyah beyazlılar ise aynı periyotta gol şov yaptı.

  • Ege Postası
  • 23.02.2017 - 15:18

Göztepe'nin ağları 8 kez sarstığı 5 haftada Manisaspor 15 gol atarak taraftarlarını mutlu etti. Manisaspor'un 3 gol ortalaması yakalamasına karşın, Göztepe 1.6 ortalamada kaldı. 

Ümraniyespor'u 5-2, şampiyonluk adaylarından Eskişehirspor'u da 5-1 gibi farklı skorlarla yenen Manisaspor, Boluspor ve Elazığspor'a 2'şer, Giresunspor'a da 1 gol atmayı başardı. Güztepe ise 5 haftada Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Şanlıurfaspor filelerini 2'şer, Altınordu ile Balıkesirspor ağlarını ise 1'er kez havalandırdı. Manisaspor'un hanesine 8 puan yazdırdığı 5 maçta sarı kırmızılılar 6 puan topladı.

İkinci yarıda düşüşe geçen Göztepe, evindeki son 5 resmi müsabakada da galibiyet alamadı. En son sezonun ilk devresinde kümede kalma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup eden Göztepe, Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir ve Sivasspor'a 2-0, ligde de Denizlispor'a 4-2 kaybetti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor'la da berabere kalan Göztepe, 2017 yılında henüz siftah yapamadı. 

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar taraftarlara gollü bir karşılaşma izleteceklerini söyledi. İki takımın da önemli gol ayaklarının olduğunu belirten Karafırtınalar, "Son haftalarda iyi bir ivme yakaladık. Göztepe'ye karşı da gol atıp, kazanacağımıza inanıyorum" dedi. Göztepe'nin çalıştırıcısı Okan Buruk ise, "Süper Lig yarışında kayıp istemiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanacağız" yorumunu yaptı. 

HALİL AKBUNAR KORKUTTU

Manisaspor maçının hazırlıklarını Urnla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de kanat oyuncusu Halil Akbunar'ın dünkü idmanda sakatlanması teknik heyeti korkuttu. İkili mücadele sırasında sağ ayak tarak kemiğine darbe alan ve takım arkadaşı Emrecan'ın kucağında acılar içinde saha kenarına gelen Halil'in sakatlığının önemli olmadığı belirtildi. Sağlık kurulundan yapılan açıklamada, "Oyuncumuz darbeye bağlı ağrı hissetti, tedavisinin ardından tekrar çalışmalara başladı" ifadeleri yer aldı.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.