Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Play-Off'ta sahnede

Göztepe Play-Off'ta sahnede

TFF 1. Lig'de normal sezonu 53 puanla beşinci sırada tamamlayıp Süper Lig yarışında adını Play-Off'a yazdıran Göztepe, yarın yarı final ilk maçında dördüncü Boluspor'u konuk edecek. Göztepe Play-Off'ta sahnede: İşte muhtemel 11'i

  • Ege Postası
  • 24.05.2017 - 11:55

Bornova Stadı'nda Bülent Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşmanın başlama düdüğü saat 21.30'da çalacak. Sarı-kırmızılılarda sol arka adalesinde yırtık bulunan sağ bek Fuchs ile kasığında ödem tespit edilen orta saha Hakan Barış'ın durumları maç saatinde netleşecek. TRT Spor'dan da yayınlanacak müsabaka için 35 TL'den satışa çıkan VIP tribünü, 10 TL'den satılan kapalı tribün ile 5 TL olarak belirlenen maraton ve kale arkası biletlerinin tamamen tükendiği belirtildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, kritik maça gidemeyecekler için Güzelyalı'ya dev ekran kuracak. 14 yıl sonra ilk kez Süper Lig'in kapısına dayanan Göz-Göz'de taraftarlar, semti sarı-kırmızılı dev bayraklarla süsledi. 

Başkan Mehmet Sepil, zorlu mücadele öncesi tüm İzmirliler'i destek olmaya davet etti. Takımına güvendiğini belirten Sepil, "Futbolcularımız sezon sonuna doğru çok iyi motive oldu. Bu havayı Boluspor karşılaşmalarında da sürdüreceğiz. Ciddi bir şekilde Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" cümlelerini kullandı. Kariyerinde 4 takımı 1. Lig'den Süper Lig'e çıkaran Teknik Direktör Yılmaz Vural da Boluspor'a karşı avantajlı bir skor elde edeceklerine inandığını söyledi. Evlerinde gol yemeden kazanmayı planladıklarını anlatan 64 yaşındaki teknik adam, "Süper Lig için 3 final maçımız kaldı. Boluspor iyi bir ekip ancak biz de tur atlamak adına tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Taraftarımızın desteği ile istediğimiz alacağız" diye konuştu. Maçın rövanşı 29 Mayıs Pazartesi günü Bolu'da oynanacak. Finale çıkacak takım, Giresunspor-Eskişehirspor eşleşmesinin galibiyle Süper Lig'e çıkmak için tarafsız sahada rakip olacak.

GÖZTEPE

Günay - Tanju, Emrecan, Lokman, Schwechleh, Tayfur, Gosso, Segbefia, Murat, Halil, Jahovic

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.