Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Süper Lig’e çok yakışacak

Göztepe Süper Lig’e çok yakışacak

Göztepe, TFF. 1 Lig Play-Off yarı final ilk maçında Bornova Stadı’nda ağırladığı Boluspor’u 2-0’lık sonuçla geçti. Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’nda tarihi bir gün yaşandı. Göztepe Süper Lig’e çok yakışacak

  • Ege Postası
  • 26.05.2017 - 11:22

Süper Lig yolundaki Göztepe, Bornova Stadı’ndaki son maçından da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip Play-off ilk maçında karşılaştığı Boluspor’u Umut Nayir’in her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yendi. Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’nda tarihi bir gün yaşandı.

İzmir protokolü Bornova Stadı’ndaydı

Zorlu maçta, İzmir Milletvekilleri Atilla Sertel, Ali Yiğit, Atilla Kaya, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun da protokol tribünündeki yerini aldı. Bornova Stadı’nı dolduran sarı-kırmızılı taraftarların coşkusu, maç sonrasında daha da arttı. Futbolcular taraftarlarıyla bütünleşti.

İzmir için Göztepe’ye destek olalım

Göztepe’nin, Süper Lig hedefi doğrultusunda Bornova Stadı’nda kritik bir maçı daha kazandığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sezon boyunca İzmir’in en üst liglerdeki iki takımı olan Göztepe ve Altınordu’ya en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştık. Bu önemli maçla da Stadımızda çok güzel bir sezon finali yaptık. Tek dileğimiz bu sezon Göztepe’nin Süper Lig’e çıkması. Bunu başarırsak arkası gelecektir. Bu hedef doğrultusunda Bornovalılar ve Bornova Belediyesi olarak rövanş maçında ve ardından oynanacak finalde de sarı-kırmızılıların yanında olacağız. Tüm İzmir Göztepe’nin etrafından kenetlenmeli” diye konuştu.

Göztepe Süper Lig’e çok yakışacak

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Göztepe-Bolu Spor Play- Off yarı final ilk maçının heyecanını Göztepeli taraftarlarla birlikte yaşadı. Göztepe’deki paten sahasında yüzlerce taraftarla bir araya gelen gelen Başkan Selvitopu, burada kurulan dev ekrandan maçı izledi. Selvitopu, “Göztepe’nin Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum. Sarı-Kırmızılılar Süper Lig’e çok yakışacak” dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Meclis Üyesi İsmail Taş’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları ile birlikte Göztepeli taraftarlarla maçı izledi. Göztepe atkısıyla maçı dikkatle takip eden Selvitopu, zaman zaman taraftarların tezarühatlarına da eşlik etti, coşkuya ortak oldu. 

Sevincini taraftarlarla paylaştı

Göztepe Alınan 2-0 galibiyet sonrası taraftarları kutlayan ve büyük bir sevinç yaşayan Başkan Selvitopu, rövanş maçında da Göztepe’ye başarılar dileyerek, “Göztepe Süper Lig’e çok yakışacak. Önümüzde rövanş maçından sonra final maçı kalıyor. İzmir’de herkes Göztepe’nin başarısını istiyor. Göztepe’nin bu 2 maçı alıp Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Yeniden bir araya gelmek isterim

Başkan Selvitopu Göztepe’nin diğer maçını da fırsat olursa yine taraftarlarla birlikte izlemek istediğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.