Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe taraftarı biletlere hücum etti

Göztepe taraftarı biletlere hücum etti

Süper Lig'e giden yoldaki son 90 dakikada pazar günü Antalya'da Eskişehirspor ile karşılaşacak Göztepe için tüm İzmir seferber oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar bu sabah saat 10.00'da 15 ve 20 TL'den satışa çıkan 13 bin 862 bileti yarım saat içinde tüketti. Tüm İzmir Göztepe için seferber oldu

  • Ege Postası
  • 01.06.2017 - 13:07

Süper Lig'e giden yoldaki son 90 dakikada pazar günü Antalya'da Eskişehirspor ile karşılaşacak Göztepe için tüm İzmir seferber oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar bu sabah saat 10.00'da 15 ve 20 TL'den satışa çıkan 13 bin 862 bileti yarım saat içinde tüketti. İzmir Büşükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya gidecek futbolseverler için 63 otobüs kaldıracağını açıklamasının ardından İzmir Ticaret Odası (İTO), Konak Belediyesi, Bornova Belediyesi ve Menderes Belediyesi de organizasyonlara başladı. İTO ve belediyelerin Antalya'ya gidecek taraftarlara 50 otobüs tahsis ettiği, belediyelerin şehrin önemli noktalarına dev ekranlar kuracağı öğrenildi.   

ANTALYA UĞUR GETİRDİ

İzmir'i son olarak 2002-2003'te birlikte Süper Lig'de temsil eden ancak aynı sezon yine birlikte küme düşen Altay ve Göztepe bu sezon adeta kader birliği yaptı. O yıldan sonra zor dönemler geçiren iki kulüpten Göztepe, amatör kümeye kadar gerilerken, Altay da tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'i gördü. Siyah beyazlıların 14 Mayıs'ta Antalya'da oynanan 3'üncü Lig play off finalinde Kocaelispor'u yenip 2'nci Lig'e yükselmesinin ardından gözler şimdi Göztepe'ye çevrildi.

Altay gibi Antalya Stadı'nda kader maçına çıkacak Göztepe, Eskişehirspor engelini geçip kentin makus talihini değiştirmek için geri sayıma başladı. 

FUCHS TAKIMA DÖNDÜ

Eskişehirspor ile pazar günü oynayacağı final maçının hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de 3 hafta önce sol arka adalesi yırtılan sağ bek Fuchs'un iyileşmesi teknik ekibi sevindirdi. Takımla antrenmanlara başlayan tecrübeli futbolcunun çift kale maçlarda da yer aldığı öğrenilirken, sarı kırmızılılarda tek eksik Hakan kaldı. Almanya'da kasığından ameliyat olan Hakan, Eskişehirspor krarşısında forma giyemeyecek. 

PALABIYIK YÖNETECEK

Göztepe ile Eskişehirspor arasında pazar günü Antalya Stadı'nda oynanacak TFF 1'inci Lig play off finalini FIFA kokartlı Ali Palabıyık yönecek. Saat 21.30'da başlayacak maçta Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Kerem Ersoy yapacak. Ali Palabıyık, bu sezon 25'inci haftada Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor-Göztepe randevusunu yönetmiş, sarı kırmızılı ekip sahadan 4-0 mağlup ayrılmıştı. Eskişehirspor Ali Palabıyık'ın yönettiği Evkur Yeni Malatyaspor maçını da deplasmanda 2-1 kazanmıştı. (DHA)

Murat Akın 8 diyecek

Vural: 'Tüm İzmir'de bu sevinci görür gibiyim!'

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.