Dolar 32,5487
%0.03
Euro 35,0081
%0.52
Altın 2.426,200
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe transferde gaza bastı

Göztepe transferde gaza bastı

Süper Lig'in ilk haftasında şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile evinde 2-2- berarabere kalırken sergilediği futbolla taraftarlarına umut veren Göztepe, transferde gaza bastı. Son olarak İsviçre'nin Basel takımından sol bek Adama Traore ile anlaşan sarı kırmızılılar, ismi uzun süredir gündemde olan Hajduk Split'in stoperi Zoran Nizic'le de görüşmelerini hızlandırdı. Göztepe transferde gaza bastı

  • Ege Postası
  • 14.08.2017 - 11:49

Hırvat oyuncu ve kulübü ile transfer konusunda önemli mesafe kateden yönetimin 1.95 metre boyundaki savunmayıcı hafta sonuna kadar İzmir'e getireceği vurgulandı. Teknik Direktör Tamer Tuna'nın Nizic'in yanı sıra bir de kanat oyuncusu istediği, kurmayların Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan'ı takıma kazandırmak için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Transferde sona gelen Göztepe'de daha önce takımdan gönderileceği açıklanan savunma oyuncusu Leo Schwechlen'e de gün doğdu. Fenerbahçe maçında sürpriz şekilde 11'de sahaya çıkıp takımın en iyileri arasında gösterilen Fransız futbolcunun kalma ihtimalinin arttığı ifade edildi. Tamer Tuna, karşılaşma bitiminde Schwechlen'in performansından övgüyle söz ederek, "Leo'nun gidebileceğine dair rapor verildi. Ancak o halen bizim futbolcumuz" açıklamasını yapmış ve 28 yaşındaki futbolcuya yeşil ışık yakmıştı. Schwechlen'in de kalmayı çok istediği, "Takımım için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Forma yarışında ben de varım. Verilen şansı iyi değerlendireceğim, burada çok mutluyum" cümlelerini kullandığı belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.