Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'ye sponsor yağdı!

Göztepe'ye sponsor yağdı!

Kupada Sivasspor'u deplasmanda 1-0 yenerek pazar günü lider Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maç öncesi moral bulan Göztepe'de defans alternatiflerinin çoğalması, teknik direktör Buruk'un elini güçlendirdi. Öte yandan 1'inci Lig tarihinde ilk kez bir takımın çoraplarına sponsor aldığı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 01.12.2016 - 15:45

Sarı kırmızı ekipte sol bek Mehmet'in cezası biterken 2 hafta önce oynanan Bandırmaspor maçında sağ arka adalesinden sakatlanan stoper Lokman da çalışmalara başladı. Sakatlığı yüzünden yaklaşık 4 aydır forma giymeyen Emrecan, 90 dakika sahada kaldığı Sivasspor karşılaşmasındaki performansıyla tam not aldı. Yine 6'ncı haftadaki Elazığspor sınavından bu yana forma giyemeyen sol bek Tanju'nun Sivas deplasmanında hazır bir görüntü ortaya koyması Buruk'un sevincini ikiye katladı.

Göztepe'de Halil sevinci

Bu sezon savunmanın ilk kez eksiksiz ve hazır olduğunu ifade eden Okan Buruk Bandırmaspor maçında sol arka adalesinde yırtık ve ödem oluşan Doğa'nın da Yeni Malatyaspor karşılaşmasına yetişebileceğini açıklarken şöyle dedi:

"Gosso'yu sarı kart cezası yüzünden oynatamayacağız. Doğa'nın iyileşip antrenmalarda yer alması çok sevindirici. Lokman ve Doğa'yı 2 maçta oynatamadık. İkisinin de pazar gününe kadar hazır olmasını bekliyorum."

Şampiyonluk yarışının çok çetin geçtiğini dile getiren Okan Buruk, "İki hafta üst üste kazanamamak bizi üzdü. Ancak bu süreçte rakiplerimizin kayıpları, farkın açılmamasını sağladı. Evimizde hiç yenilmedik. Lider Yeni Malatyaspor karşısında da bu grafiği sürdüreceğiz" dedi.

ÇORABA DA SPONSOR

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde zirve mücadelesi veren Göztepe'nin formasına bu sezon sponsor yağdı. Sarı kırmızılılar göğüs, kol, sırt ve şorttan sonra çoraplarına da reklam aldı. Göğüs alanına Mahall Bomonti İzmir, kollarına Jotun, sırt alanına Güres ve şorta da  Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamlarını alan Göztepe, çorap için de KMS Teknik ile anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada 1'inci Lig tarihinde ilk kez bir takımın çoraplarına sponsor aldığı belirtildi.

YENİ MALATYASPOR MAÇINI ÇAKIR YÖNETECEK

Türkiye 1'inci Ligi'nde bu hafta zirve yarışını yakından ilgilendiren Göztepe-Yeni Malatyaspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

Göztepe'nin pazar günü Bornova Stadı'nda lider Yeni Malatyaspor'u konuk edeceği müsabakada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Saat 18.30'da başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardırdımcılıklarını Orkun Aktaş ve Gökmen Olgaç yapacak. Geçen sezon ilk yarıda oynanan Karşıyaka-Göztepe derbisini yöneten Çakır, bu sezon Türkiye'de ilk kez Süper Lig dışında bir kategoride düdük çalacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.