Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'ye video mesajlı motivasyon

Göztepe'ye video mesajlı motivasyon

TFF 1. Lif play off finalinde Eskişehirspor'u eleyerek 14 yıl sonra yeniden Süper Lig'e yükselen Göztepe'ye maç öncesinde videolu destek verildiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 08.06.2017 - 16:38

TFF 1'inci Lig Play Off finalinde geçen pazar günü Eskişehirspor'u yenerek Süper Lig'e yükselen Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, otelde kamp yapan futbolculara ailelerinin yer aldığı videoyu sarı kırmızılılara izletti.

Futbolcuların anne, baba, kardeş, eş ve çocukları, çekilen görüntülerde takıma başarılar dilerken, oldukça duygusal anlar yaşandı. Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural da çocuklarıyla birlikte deneyimli teknik adama şans diledi. Hem Vural hem de oyuncular aileleri konuştuğu sırada gözyaşlarını tutamadı.

Göztepe'nin orta saha oyuncusu Prince Segbefia'nın Togo Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Medipol Başakşehir'in dünyaca ünlü yıldızı Emmanuel Adebayor da Göztepe'ye şans diledi. Yıldız futbolcu Segbefia'ya, şöyle dedi:

"Nasılsın kardeşim. İyi olduğunu umuyorum. Dinle Sebe, bu maç çok önemli. Sahada neler yapabileceğini iyi biliyorum. Bunu herkese kanıtla, iyi bir oyuncu olduğunu göster. Sana inanıyorum, sen bunu her zaman başarıyorsun. Söylediğim gibi, daha iyilerini yapabilirsin. Senin formanı Süper Lig'de görmek istiyorum, 2'nci Lig'de değil, Süper Lig'de! Allah yanınızda olsun ve zaferi size getirsin. İyi şanslar. Sevgi ve saygılar." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.