Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe yeni seri peşinde

Göztepe yeni seri peşinde

Lige verilen ara öncesinde Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilerek 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Göztepe, 8. hafta mücadelesinde yarın saat 16.30'da Antalya Stadı'nda Antalyaspor'la karşılaşacak.

  • Ege Postası
  • 13.10.2017 - 12:37

Süper Lig'de üst üste 4 galibiyetin ardından milli maç arasından önce evinde Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Göztepe, yarın Antalyaspor deplasmanında yeniden çıkış arayacak. Antalya Stadyumu'ndaki karşılaşma saat 16.30'da başlayacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği 90 dakikayı BeINSports2 yayınlayacak. Göz-Göz'de sakatlıkları bulunan Ghilas ve Emrecan ile hafta içinde çapraz bağlarında yırtık meydana geldiği için ameliyat olacak Hakan Çinemre forma giyemeyecek. Peybernes, Ömer ve Traore ise iyileşti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, statta kendilerine ayrılan 1700 bileti kısa sürede tüketti.

Göztepe, geçen sezon aynı statta 4 Haziran'da oynanan TFF 1. Lig Play-Off finalinde Eskişehirspor'u seri penaltılarla mağlup ederek 14 yıl sonra Süper Lig'e dönmeyi başarmıştı. Ligde ilk 7 haftada 13 puan toplayan sarı-kırmızılılar, 4. sırada bulunuyor. Kadrosunda Eto ve Nasri gibi dünyaca ünlü yıldızları bulunduran Antalyaspor ise 6 puanla 15. basamakta yer alıyor. Son iki deplasman mücadelesinde Osmanlıspor ve Sivasspor'u mağlup etmeyi başaran İzmir temsilcisinde Teknik Direktör Tamer Tuna, "Zorlu bir maça çıkacağız. Kazanıp yeniden yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.

GÖZTEPE

Beto - Sabri, Kadu, Peybernes, Traore, Selçuk, Rotman, Scarione, Castro, Tayfur, Jahovic 

(DHA)

Göztepe, Antalyaspor maçına hazır

Süper Lig'de yarın Antalyaspor'a konuk olacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 pas ve top kapma çalışmaları yapan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra taktiksel organizasyonlar gerçekleştirdi.

Sakatlıkları bulunan Nabil Ghilas, Emre Can Coşkun ve Hakan Çinemre idmanda yer almadı.

Sarı-kırmızılı ekip, gün içinde hava yoluyla Antalya'ya gidecek. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.