Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Guardiola, Altınordu'nun kalecisine teklif yaptı

Guardiola, Altınordu'nun kalecisine teklif yaptı

Manchester City'den Altınordulu gence transfer teklifi geldi. Pep Guardiola teklif yaptı

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 12:59

Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City, Enes Ünal'ın ardından, Altınordu'da forma giyen 16 yaşındaki kaleci Berke Özer için teklifte bulundu.

İki sezon önce Bursaspor'dan Enes Ünal'ı transfer eden Manchester City, gelecek vaadeden Türk futbolcularla ilgilenmeye devam ediyor.

İngiliz kulübü son olarak TFF 1. Lig takımlarından Altınordu'da forma giyen 16 yaşındaki milli kaleci Berke Özer için teklifte bulundu.

Genç kaleciyi 2 yıldır takip ettiği belirtilen Manchester City'nin scoutlarının, genç oyuncuyu transfer edilebilecek kaleciler listesinde en üst sıraya koyduğu ve konuyla ilgili olarak resmi görüşmelerin başladığı ifade edildi.

Altınordu’nun 16 Yaş Altı Takımı’nın kalecisi olan Berke, 1.90 boyunda ve 74 kilo. (Türkiye Gazetesi)

Altınordu Futbol Okulları Direktörlüğüne Osman Aktar getirildi

Öte yandan Altınordu'da Mahmut Gözüaçık'ın ayrılmasının ardından Futbol Okulları Direktörlüğü görevine Osman Aktar getirildi. 

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda futbol ihtisası yapan Aktar; Aydınspor, Turgutluspor, Aydın Ayyıldız, Acarlar Belediyespor, Aydınspor 1923 ve Kuşadasıspor'da çeşitli görevlerde bulundu. Son 7 aydır Altınordu'nun Aydın yapılanması görevini sürdüren Aktar, aynı zamanda TÜFAD Aydın Şubesi Başkan Yardımcılığı'nı yapıyor. 

Başkan Seyit Mehmet Özkan, Aktar'ın futbolun tam içinden geldiğini vurgulayarak, "Yeniden yapılanma sürecinin ve tam anlamıyla kurumsal bir yönetim anlayışına geçmenin olumlu sonuçlarını kısa süre alacağız" dedi. Altınordu'yu, "Vatan Projesi" olarak nitelendiren Aktar ise "30 yıllık tüm bilgi ve birikimlerimi projeye destek olmak için kullanacağım. Şu anda, aynen 25-30 yıl önceki gibi, işe yeni başlayan bir antrenörün heyecanını yaşıyorum" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.