Dolar 32,4452
%-0.13
Euro 34,7338
%-0.68
Altın 2.439,300
%0.13
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gül’den İzmir'de CHP’li başkana sürpriz ziyaret

Gül’den İzmir'de CHP’li başkana sürpriz ziyaret

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül akrabasının düğünü için geldiği kentte Avrupa Şeref Bayrağı almanın gururunu yaşayan Karşıyaka Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Akpınar’ı tebrik etti. Gül, Karşıyaka Belediyesi'ne girişte bandoyla karşılandı. Gül’den İzmir'de CHP’li başkana sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 29.09.2017 - 19:48

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül akrabasının düğünü için geldiği İzmir’de sürpriz bir ziyarete imza attı.

Güne İzmir Valiliği ziyaretiyle başlayan ve Cuma namazını Hisar Camisi’nde kıldıktan sonra Kemeraltı Çarşısı’nda Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) referandumu üzerine çarpıcı açıklamalarda bulunan 11.Cumhurbaşkanı Gül öğleden sonra Mavişehir’de hizmete alınan caminin açılışına katıldı.

11. Cumhurbaşkanı Gül Kemeraltı Çarşısı'nı gezdi

Törende bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Gül’ü önce belediye tesisi Kent Konsept Mutfak’ta yemekte ağırladı. Ardından ikili Akpınar’ın davetiye belediye binasına geçti. Gül burada bandoyla karşılandı. Makamdaki buluşmada Akpınar, Gül’e projelerini anlatırken, Karşıyaka’nın Avrupa Şeref Bayrağı almaya hak kazandığını da paylaştı.

Gül Başkan Akpınar’ı Avrupa Şeref Bayrağı için tebrik ederken, çok önemli bir aşama olduğunun altını çizdi. Akpınar, Gül’e  yazdığı kitabı imzalayıp armağan ederken, Karşıyaka Atatürk Anıtı’nın bir maketini de takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.