Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gülsin Onay minik piyanistlerle buluştu

Gülsin Onay minik piyanistlerle buluştu

Sanatın her alanında örnek projelere imza atan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de piyanoya merakı olan minikleri, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay ile buluşturdu. Yüzlerce çocuk ve müziksever, Onay ile sanat söyleşisinde bir araya geldi.  Miniklerin büyük heyecanı

  • Ege Postası
  • 10.09.2017 - 09:36

Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Belediye Konservatuvarı piyano öğretmenleri tarafından düzenlenen “Gülsin Onay Minik Piyanistlerle Buluşuyor” başlıklı etkinlik, Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Müziğe gönül veren ve piyanoya merakı olan Karşıyakalı çocuklar, ünlü piyanist Onay ile bir araya gelmenin heyecanını yaşadı. 

HEM SÖYLEŞİ HEM KONSER

Çocukların yanı sıra sanatseverlerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlik, keyifli bir söyleşiyle başladı. Minikler Onay’a sanat ve piyano ile ilgili merak ettiklerini sordu, tavsiyelerini dinledi. Ardından mini bir konser veren Gülsin Onay, küçük konuklarını da sahneye davet etti. Bazı çocuklar ilk kez piyano tuşlarına dokunma şansını buldu. 

Geleceğin piyanistleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Gülsin Onay, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

“ÇOCUKLAR SANATLA BÜYÜMELİ”

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da “Yarınları, sanatla iç içe büyüyen çocukların şekillendirmesini istiyoruz. Bu anlayışla, geleceğin piyanistlerinin yolunu aydınlatmak adına çok keyifli bir buluşmaya imza attık. Gülsin Onay gibi değerli bir piyano sanatçısını etkinliğimizde konuk etmekten büyük mutluluk duyduk. Çocuklarımızı sanatla buluşturmaya, bu alanda örnek çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.