Dolar 32,5887
%0.35
Euro 34,7713
%0.11
Altın 2.507,600
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü'nün hedefinde o müdür!

Gümrükçü'nün hedefinde o müdür!

CHP'ye “Cumhursuz Halt Parçası" benzetmesi yapan Bergama ilçesinin Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz'a CHP'lilerden tepki yağıyor. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Utku Gümrükçü sosyal medya aracılığıyla müdür Kiraz üzerinden mesajlar verdi: 'Göz yummayacağız.Seyirci kalmayacağız. Şikayetçiyiz' Gümrükçü o müdür üzerinden mesaj verdi:

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 10:01

EGE POSTASI - İzmir'in Bergama ilçesinin Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, İstanbul Berşiktaş'taki terör saldırısının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı “Meselenin özü” başlıklı yazısında, CHP'ye “Cumhursuz Halt Parçası" suçlamasında bulundu.

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden CHP’ye ağır hakaret

Kiraz'ın, yazısında “Darbeyle yapamadınız, ekonomik saldırılar ile yapamadınız, içimizdeki siyasi muhalefet maşanız olan Cumhursuz Halt Parçası ile de gerekli muhalefeti yapamadınız” diyerek saldırılar konusunda CHP'yi suçlaması dikkat çekti.

TEPKİ YAĞDI
Kiraz'a, CHP'lilerden tepki yağdı. Hakkında suç duyurusunda bulunulacak olan Kiraz'la ilgili bir çıkış da sosyal medyadan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Utku Gümrükçü'den geldi. 

CHP İzmir'den o Milli Eğitim Müdürü için suç duyurusu

GÖZ YUMMAYACAĞIZ
"Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız" ifadesini kullanan Gümrükçü, "Göz yummayacağız! Seyirci kalmayacağız. Şikayetçiyiz" mesajı verdi.

Gümrükçü paylaşımında şu ifadeleri kullandı;
"Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız! İzmir'in değerlerine kimse hakaret edemez! CHP'nin onurlu Geçmişimize kimse leke süremez! Göz yummayacağız! Seyirci kalmayacağız! Şikayetçiyiz!
Bir İlk öğretim okulunda öğrencilerine ellerinde urganla poz verdiriliyor... Sıkışınca "izcilik dersi idi" deniyor! Bir diğer okulda minicik çocuklar "tekbir" sesleriyle sanki Cihada hazırlanıyor. Manisa da bir diğeri eşofmanla spor yapan hamile kadına saldırıyor... Yobazın biri Konakta Fazıl Say konserini satırla basmaya çalışıyor...
Birileri adım adım "gerici" ve "Atatürk"süz bir Türkiye inşa etmeye çalışıyor! Birileri göz yumuyor!
Son olarak Bergama da İlçe Milli Eğitim müdürü tarafından yani devletin memuru devleti kuran partiye, Atatürk'ün partisine hakaret ediliyor... Yerelde halktan %50 oy alan, Belediyeleri yöneten parti "Cumhursuz" ilan ediliyor!
Laikliğin, Demokrasinin, Kemalizmin kalesi İzmir'de Cumhuriyet'in değerlerine saldırılıyor! CHP ve temsil ettiği değerler terör ile özdeşleştirilmek isteniyor!
Cumhuriyet Halk Partisi "Cumhursuz Halt Parçası" diyerek aşağılamaya çalışılıyor!
Birileri "Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya" çalışıyor!
Devlet adabına yakışmayan, İzmir'in değerlerine açıktan saldıran, halkın tercihleri ile açıkça kavga eden bu şahsa ne "çocuklarımızın geleceği" ne de "milletin eğitimi" emanet edilemez!
Göz yummayacağız! Seyirci kalmayacağız!
Şikayetçiyiz!
Başta mülki amirler olmak üzere İlgili tüm kurum ve kuruluşları göreve davet ediyoruz!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.