Dolar 32,5568
%0.03
Euro 34,8456
%-0.06
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü'ye Manduz'dan manidar gönderme

Gümrükçü'ye Manduz'dan manidar gönderme

CHP'nin delege seçimleri sürecinde uzun zamandır gündemi meşgul eden “Ataşehir” krizinin dün gergin il yönetimi toplantısında son bulmasının ardından İl Yöneticisi Utku Gümrükçü kendisine ait Facebook sayfasında paylaşımda bulundu. Gümrükçü’nün 'Ant içiyorum' paylaşımına CHP Karabağlar İlçe Eski Başkanı Polat Manduz’dan yanıt geldi. Manduz,” “Anlatıyorsun güzel güzel ama yönetimde aldığınız kararlara ne denmeli al gülüm ver gülüm” diyerek yanıt verdi. Gümrükçü'ye Manduz'dan manidar gönderme

  • Ege Postası
  • 28.09.2017 - 11:15

EGEPOSTASI - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Çiğli’de gerçekleştirdiği delege seçimlerinde, itirazlar yüzünden ilçe yönetiminin iptal ettiği Ataşehir seçiminin, dün gergin il yönetiminde yenilenmesine karar verilirken, tartışma bitmedi. 

Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’na muhalif olan İl yöneticisi Utku Gümrükçü alınan karar sonrası gönderme yapıt. Gümrükçü, kendisine ait Facebook sayfasından şu paylaşımı yaptı:

"Bana dokunmayan YILAN bin yaşasın' diyerek örgütlenmemeyi tembihleyen; 'her koyun kendi bacağından asılır' felsefesini şiar edinen KONFORMİZM ile... 'Yöneticilerin elindeki gücü ya da olanakları devrimci mücadeleyi yükseltmek için değil, kendilerini daha da güçlendirmek için çıkar amaçlı kullanmaları' anlamına gelen KARİYERİZM ile... 'Yöneticilerin ellerindeki imkanlarını kullanarak, bir takım mallar ya da hizmetler dağıtarak, vaat vererek siyasal destek talebinde bulunmaları anlamına gelen 'KLİENTALİZM' ile Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyeleri ile birlikte mücadele edeceğime Bağımsızlık, Eşitlik ve Özgürlük mücadelesi için canlarını veren yoldaşlarımızın huzurunda and içiyorum.”

Gümrükçü'nün bu paylaşımına, CHP Karabağlar İlçe Eski Başkanı Polat Manduz'dan manidar bir yorum geldi. Manduz, “Anlatıyorsun güzel güzel ama yönetimde aldığınız kararlara ne denmeli al gülüm ver gülüm” diyerek paylaşmanın altına yorum yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.