Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güneş oyuncularına sahip çıktı

Güneş oyuncularına sahip çıktı

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka, Afyonkarahisar kampındaki ikinci hazırlık maçında 3'üncü Lig ekibi Diyarbekirspor'a 3-0 yenilirken, Teknik Direktör Atilla Güneş oyuncularına sahip çıktı.

  • Ege Postası
  • 02.08.2017 - 15:19

İlk özel sınavında Bergama Belediyespor'u 4-3 mağlup eden Karşıyaka'nın ikinci sınavında kalesinde 3 gol görmesine Karşıyakalı taraftarlar olumsuz yorumlarda bulunurken, Teknik Direktör Güneş, "Ben takımımdan memnunum" dedi. Rakiplerin kendilerinden 2 hafta önce topbaşı yaptığını ve en ağır idman döneminden geçtiklerini anlatan genç çalıştırıcı, "Bu aşamada aldığımız skorların bir önemi yok" diye konuştu.

Henüz sürat, koordinasyon ve çabukluk antrenmanlarına geçmediklerini ifade eden Atilla Güneş, "Yorgunluk üzerine maça çıkıyoruz. Kampın amacı da bu. Dar bir kadromuz var, takımdan ayrılanların yerini doldurma adına alternatif arıyoruz. Altyapımızdaki gençlerle birlikte herkesi görmek istiyoruz. Benim için en önemli şey bu dönemi sakatlık yaşamadan atlatmamız. Sezonun ilk maçına kadar ideal kadroyu oluşturmak için çalışacağız. Takımımın istekli oluşundan, çalışma arzusundan çok memnunum" diye konuştu. Karşıyaka, kamptaki son hazırlık maçında yarın saat 18.00'de Anagold 24 Erzincanspor'la kozlarını paylaşacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.