Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven'den ilçe başkanlarına mektup!

Güven'den ilçe başkanlarına mektup!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, referandumun ardından ilçe başkanlarına mektup gönderdi. 30 ilçede 'hayır'ın çıktığı İzmir'de Güven, referandum süresince gösterdikleri performans için başkanlara ve örgüte teşekkür etti. CHP İzmir'de örgüte 'hayır' teşekkürü

  • Ege Postası
  • 22.04.2017 - 14:30

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, ilçe başkanlarına gönderdiği teşekkür mektubunda " Omuz omuza, çıkarsız ve beklentisizce yürüttüğünüz çalışmalar, hepimizin gururu ve yarınlara bırakacağı en büyük mirasımız olarak, tarih sayfalarındaki yerini almıştır" sözlerine yer verirken, seçim sonuçlarının şaibeli olduğuna ve kazananın "hayır" olduğuna da vurgu yaptı.

İŞTE O MEKTUP.

Asuman Ali Güven imzasıyla CHP'nin İzmir'de bulunan 30 ilçe başkanına gönderilen mektupta şu ifadeler yer aldı; 

Sayın İlçe Başkanım,

16 Nisan'da cumhuriyetimizin geleceği için büyük bir sınav verdik. Yapılan referandumda tüm haksızlıklara, baskılara ve devletin tüm imkanlarının adaletsizce karşımızda kullanılmasına rağmen, hep birlikte büyük ve onurlu bir mücadeleye imza attık.

Türkiye'de rejime, demokrasiye ve birliğimize sahip çıkmak için, birlikte mücadele verdiğimiz tüm demokrasi güçleri ve vatandaşlarımız, yayınlanan şaibeli seçim sonuçlarının aksine, referandumdan kazanarak çıkmıştır.

Değerli Arkadaşlarım bu referandum da başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çok önemli illeri, iktidar kaybetmiştir bunu iyi okumamız gerekir birisinin yüzü iki karıştı. Artık bu ülkeyi istedikleri gibi yönetemeyecekler çünkü bu ülkede muhalefet ortak karar vermeyi ve uygulamayı öğrendi AKP kaybetti, bizde artık gerçekte kazandığımızı görmeli bundan sonra daha sorumlu, birlikteliklerimizi gücümüzü daha da geliştirerek mücadelemizi sürdürmeliyiz.

Bu ülke ve geleceği için korkusuzca mücadele vermiş olan, siz değerli ilçe başkanım ve ilçe örgütünüz, bu zaferin önemli mimarlarından oldunuz. Omuz omuza, çıkarsız ve beklentisizce yürüttüğünüz çalışmalar , hepimizin gururu ve yarınlara bırakacağı en büyük mirasımız olarak, tarih sayfalarındaki yerini almıştır.

İzmir’de her şeye rağmen %68,8 oy oranı ve 30 ilçe'de de hayır'ı kazandırdık. Bu sonuçta özellikle 8 ilçede ki 2017 öncesinden başlattığımız çalışmaların büyük payı vardır. Erken kalkan yol alır derler . Bundan sonra çalışmalarımıza ara vermeden kendimize, gücümüze ve birlikteliğimize güvenerek, var gücümüzle tek yürek, tek bir yumruk olarak çalışmalıyız.

Milletin vergilerini ve devletin tüm imkanlarını, hukuksuzca yine millete karşı kullananlara, baskı,tehdit ve hile ile, millet iradesinin sandığa yansımaması için her şeyi yapanlara karşı, kazanan bizler olduk. Şimdi sandıktan asıl çıkan "Hayır" sonucundan aldığımız güçle, memleketimize ve cumhuriyetimize duyduğumuz aşkla, daha fazla çalışma zamanıdır.

"Memleket Meselesi" diyerek çıktığımız yolda, fedakar ve korkusuzca çalışmalarınız için size ve şahsınızda tüm ilçe örgütünüze, Şahsım ve İl Yönetimim adına teşekkürlerimi sunar, sizin gibi yol arkadaşlarına sahip olduğum için yaşadığım onuru, sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla,

Asuman Ali GÜVEN

CHP İzmir İl Başkanı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.