Dolar 32,4873
%0.12
Euro 34,7668
%0.13
Altın 2.490,220
%1.13
Bist-100 9.533,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven'den kurultay hazırlığı raporu

Güven'den kurultay hazırlığı raporu

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ile İlçe Başkanları Ali İhsan Yıldız ve Zeynel Mertoğlu dün gece yola çıkarak Eceabat'a sabah saatlerinde ulaştı. Adalet Kurultayı'nın yapılacağı alanda çalışmaları kontrol eden ve destekleyen İl Başkanı Güven" Eksikleri tamamlıyoruz. Çadırlar kuruluyor, İzmir'den kurultay boyunca her gece ilçelerden otobüsler kaldırılacak. Kurultaya İzmirlileri ilçelerden getireceğiz" dedi. Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, beyaz atletiyle çalıştığı alanda ilgi topladı. Güven'den kurultay hazırlığı raporu

  • Ege Postası
  • 25.08.2017 - 12:14

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven Adalet Kurultayı alanında çalışmalara başladı. Güven'e Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız eşlik etti. İzmir'den 00.00'de yola çıkan başkanlar, sabaha karşı ulaştıkları alanda erken saatlerde çalışmaya başladı.  Başkan Güven, "Sabah geldik burada gençlik kolları üyelerimiz  çadırları kuruyor. Büyük çadırlar hazırlanıyor, toplantıların yapılacağı yerler hazırlanıyor. Yoğun bir faaliyet var. Arkadaşlarımız da burada yoğun bir şekilde çalışıyorlar" dedi. Son günlerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğraflarıyla ilgili iktidardan gelen eleştirilere, atletle çalışarak yanıt veren CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, "Ben halkım. Ne istersem giyerim, sana ne!" diyerek çalışmalarına devam etti.

Kocaoğlu Adalet Kurultay'ına gitti

24 SAAT ÇALIŞACAKLAR

Alanda heyecanlı bir çalışmanın sürdüğünü ifade eden Başkan Güven, eksiklerin tamamlanması için kontrollerin sağlandığını belirterek "Burada herkes heyecanla çalışıyor. Sahadayız. Kontrolleri sağlayıp eksikleri tamamlıyoruz. El birliği ile kurultayımıza hazırlanıyoruz. Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Seyit Torun burada. Onlarla  birlikte Çiğli İlçe Başkanımız ve Karabağlar İlçe Başkanımız burada. Üçümüz birlikte gereken eksiklikleri tamamlatmak için çalışıyoruz. 24 saat ayaktayız. Çalışacağız" ifadelerini kullandı.

4 BİN KİŞİLİK ÇADIR KURULDU

Alanda bin adet 4 er kişilik çadırı İzmirlilerin kurduğunu belirten Başkan Güven, "Yarın tam kadro İzmir burada olacak. Onlar için hazırlanıyoruz. 22 Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız da dahil bütün vekillerimiz ilçe başkanlarımız yöneticilerimiz tam kadro Çanakkale'de Adalet Kurultayı'nda olacağız. Güvenlik önlemleri alınmış. Her şey yolunda. Biz 4 gün boyunca burada adaleti tartışacağız" ifadelerini  kullandı

"BEYAZ ATLETİMDEN SANA NE'"

Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız beyaz atletiyle çalıştığı alanda ilgi topladı. Son günlerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğraflarıyla ilgili iktidardan gelen eleştirilere yanıt veren Yıldız, "Ben halkım. Ne istersem giyerim, sana ne!" diyerek çalışmalarına devam etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.