Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven 'Eski'leri alana davet edecek!

Güven 'Eski'leri alana davet edecek!

CHP İzmir'de, İl Başkanı Asuman Ali Güven, TBMM'de fire vermeden görüşmesi devam eden anayasa değişikliği teklifi için referandumun netleşmesi sonrası partide geçmiş yıllarda görev almış isimlerle dev bir toplantı yapacak. Güven partiye geçmişte emek verenlerden ne isteyecek'

  • Ege Postası
  • 20.01.2017 - 11:43

EGE POSTASI - Partilerde anayasa değişikliği için yavaş yavaş referandum alarmı verildi. Meclis'te fire vermeden devam eden anayasa değişikliği teklifi için olası referandum Nisan gibi düşünülüyor.

Partilerde hazırlıklara başlarken, masaya alanda izlenecek stratejiler bir bir konuluyor.

Güven 'Başkanlık isteyen zihniyet işte bu'

CHP İzmir'de tek gündem referandum

GÜVEN ESKİLERİ TOPLAYACAK

CHP İzmir'de, İl Başkanı Asuman Ali Güven, referandumun netleşmesi sonrası partide geçmiş yıllarda görev almış, milletvekili, PM üyesi, belediye başkanı, ilçe başkanı, il yöneticisi, kadın ve gençlik kolları başkanlarını büyük bir toplantıda bir araya getirip 'elinizi taşın altına koyun' mesajı verecek. 

KIRGINLIKLAR ERTELENMELİ

Güven, anayasa değişikliği için referanduma gidilmesi halinde alanda partiye geçmişte emek vermiş isimlerle kol kola çalışma yapmak istediğini ifade etti. Güven şunları söyledi;

"Partiye emek vermiş herkesi göreve çağıracağım. Büyük bir toplantı düzenleyeceğiz. Meclis'teki kararı bekliyoruz. Geçmişte görev almış bütün arkadaşları referandum için alana davet edeceğiz. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik bir toplantı olacak. Mücadeleyi hep birlikte vermemiz gerek. Sadece mevcut il ve ilçe örgütleri değil topyekün seferber olmamız lazım. Varsa çelişkiler ertelenmeli. Kırgınlıklar ertelenmeli. Tek yumruk olmalıyız. Sonuç alma şansımız ancak böyle olur. Güçlü bir örgütüz. Birlikteliği sağlarsak referandumda kesinlikle 'hayır 'çıkacaktır."

Güven, süreçte farklı partilerin temsilcileriyle de bir araya gelerek referandumda 'hayır' oyu vermeleri ve alandaki çalışmalara destek olmaları için görüşmeler yapacağını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.