Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven: Eskilere 'görev' vermedik, çünkü...

Güven: Eskilere 'görev' vermedik, çünkü...

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, il başkanlığının geçmiş yılların aksine referandum sürecinde partiye önemli görevlerde emek vermiş isimlere alanda program çerçevesinde neden görevlendirme vermediğini açıkladı. CHP İzmir İl Başkanı Güven:

  • Ege Postası
  • 30.03.2017 - 13:04

EGE POSTASI - Alanda 'hayır' cephesinin lokomotifi olan CHP'de, İzmir İl Başkanlığı geçtiğimiz seçimlerin aksine partide eskiden aktif görev almış isimlere alanda programlar çerçevesinde görevlendirme vermedi. 

Parti içinde il başkanlığının bu anlamda  'eksik' kaldığı yönünde eleştiriler yapıldı. 

İl Başkanı Asuman Ali Güven, partiye il başkanı, milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi ve yönetici olarak hizmet etmiş isimlere görev ve ilçe vererek onları kısıtlamak yerine , özgür ve bireysel çalışma yapmalarının artsının daha fazla olacağını düşündüklerini söyledi. 

Güven şunları söyledi;

"Geçmişte görev yapmış üst düzey isimler vekiller, il başkanları, il yöneticileri, belediye başkanları duyarlılık içinde bireysel olarak çalışma içindeler. İlçelerin bütün faaliyetlerine katılıyorlar. Alanda canla başla 'hayır'ı anlatıyorlar. Gittiğim her ilçede partiye emek vermiş aktif görev almış isimleri mevcut kadrolarla çalışmaların içinde görüyorum. 

Referandum çalışmaları biraz daha farklı...Referandum çalışmasında partililik ön plana çıkmıyor. Partiye emek vermiş isimleri  parti disiplini içine sokup kalıplaştırmak yerine daha özel, özgür çalışmalarının faydalı olacağına inandık. Görevlendirmeler yapsak, ilçelere göre ayırsak particilik öne çıkacaktı, parti ideolojisi öne çıkacaktı ve dar kapsamlı programlara sıkışmış bir çalışma yapmış olacaklardı.  Kişileri bir yere odaklamaktansa özgür bireysel çalışmaların katkısının daha çok olacağına inandık.

Bana göre herkes çok çalışıyor. Elinden geldiğince yurtseverlik anlayışını sergiliyor. Kendi bildiri broşür basan isimler var. Gittiğim her ilçede partiye emek vermiş isimleri görüyorum. Onların bilgisi deneyimi çok değerli. Çok faydalılar. Alanda böyle çalışmaya devam etsinler."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.