Dolar 32,4907
%-0.15
Euro 34,9249
%0.28
Altın 2.434,600
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven: Haksız, yersiz ve anlamsız!

Güven: Haksız, yersiz ve anlamsız!

CHP'de parti içi yükselen 'kurultay' seslerinin yanından potansiyel genel başkan adaylarından Muharrem İnce'nin sürpriz İzmir mesaisi ile ilgili CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'den açıklama geldi. 'Kurultay' seslerini ve İnce'nin sürpriz İzmir mesaisini değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 27.04.2017 - 17:10

EGE POSTASI - CHP'de referandum sonrası parti içinde yükselen 'kurultay' sesleri arasında potansiyel genel başkan adaylarından Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin sürpriz ve gizli İzmir mesaisi kulisleri hareketlendirmişti.

İnce'den İzmir'de sır buluşma

CHP'de kadın üyeleri ikiye katlama kampanyası

Kentte karayoluyla gelen ve yarım gün kalan İnce'nin parti içi temaslarda bulunduğu iddia edilirken, daha önce İzmir'e gelişlerinde bir araya geldiği CHP il eski başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla buluştuğu öne sürüldü.

PARTİDE BİRLİK ZAMANI

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven hem parti içinde yükselen 'kurultay' sesleri hem de İnce'nin İzmir'deki 'gizli' mesaisine yönelik iddialar için Ege Postası'na şunları söyledi;

"Muharrem İnce'nin böyle bir görüşmesinden haberim yok. Ben bu tip görüşmeleri desteklemiyorum. Bunu daha öncede ifade ettim. Bunu Muharrem İnce’nin ekibine de söyledim.  'Böyle bir şey olursa yanlış yaparsınız' dedim. Partide birlik beraberlik zamanı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde iktidar mücadelesi vermeliyiz. Hayır, cephesini dağıtmadan birliktelik oluşturup Genel Başkanımızın önderliğinde bu mücadele yürütülmeli ve sürdürülmelidir. İzmir İl Başkanı olarak alternatif çalışmaları haksız, yersiz ve anlamsız buluyorum." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.