Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven il başkanlarına WhatsApp'tan mesaj attı

Güven il başkanlarına WhatsApp'tan mesaj attı

CHP'nin Adana mitingine katılan İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, il başkanlarına WhatsApp'tan mesaj atarak mitingin yansımasının iyi olduğunu söyledi, başkanlardan mitinglerin devamı için Genel Merkez'den talepte bulunulmasını istedi. Güven'den miting talebi

  • Ege Postası
  • 05.12.2016 - 11:25

EGE POSTASI - CHP'nin 'Ülkemizi Böldürmeyeceğiz' adlı ilk mitingi Adana'da yapıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da hem partililere hem vatandaşlara seslendi.

CHP İzmir Örgütü'nden de bir çok isim Adana'ya gitti. Adana'daki mitinge katılan isimler arasında CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven de yer aldı.

WHATSAPP'TAN MESAJ ATTI
2 gün Adana'da kalan ve miting dışında kentte parti örgütünden bir çok isimle temaslarda bulunan Güven, Adana dönüşü il başkanlarına WhatsApp'tan mesaj attı. Güven, mesajında mitingin örgüte canlılık getirdiğini, mitinglerin devam etmesi gerektiğini, il başkanlarının bu konuda Genel Merkez'den talepte bulunmasını dile getirdi. 

ÖRGÜTÜ CANLI VE DİRİ TUTUYOR
Ege Postası'na konuşan Güven, " Adana  mitingini çok beğendim. Bundan sonra mitinglerin devam etmesi gerek. İl başkanlarına bu mitinglerin devam etmesini mesaj aracılığıyla önerdim. Bu mitingler örgütü canlı, diri tutuyor. Mitingler sayesinde gidilmeyen yerlere gidiyoruz. Oralara siyaset götrürmüş oluyoruz. O bölgelerde siyaset  iklimi oluyor. Trakya'da bir miting iyi olur. Arkadan bir Ege mitingiyle devam edilebilir" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.