Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven: Kimse merak etmesin alandayız!

Güven: Kimse merak etmesin alandayız!

CHP İzmir'de, referandum sürecine yönelik hem Aziz Kocaoğlu'na hem de il yönetimine yönelik parti içinde gelen eleştirilere İl Başkanı Asuman Ali Güven'den yanıt geldi. Güven, "Kimse merak etmesin. İzmir Örgütü alanda, her ilçede çalışıyor. Aziz Bey de bizimle" dedi. Parti içinde hedefte Kocaoğlu ve il yönetimi

  • Ege Postası
  • 28.01.2017 - 14:29

EGE POSTASI - Partiler TBMM'den geçen anayasa değişikliği teklifine yönelik ülke genelinde propaganda çalışmalarına yavaş yavaş başladı.

Gözler, son iki referandumda ülke genelinde çıkan tablonun tam tersi sonucun çıktığı İzmir'de... 

Alanda 'hayır' propagandası yapacak olan CHP'de, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun süreçte alan performansı merakla bekleniyor. 

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Aziz Kocaoğlu, referandumla ilgili ilk mesajını vermiş ve "Referandum sürecinde en büyük dileğim, toplumun ‘evetçiler’ ve ‘hayırcılar’ ile ayrışmaması, kutuplaşmaması..” demişti.

KOCAOĞLU VE İL YÖNETİMİNE ELEŞTİRİ

Kocaoğlu'nun referandum mesajları parti kamuoyunu tatmin etmedi. Bir çok partili sosyal medya üzerinden Kocaoğlu'nun teklife karşı henüz 'hayır' dememesi ve alana inmemesi nedeniyle eleştirilerini yükseltti.

CHP'de eleştirilerden nasibini İzmir İl Yönetimi de aldı. Partide geçmişte aktif görev almış bir çok isim, il yönetiminin henüz yeterli kampanyayı yürütemediğini, örgütü alana tam kadro indiremediği yönünde eleştiriler getirdi. 

GÜVEN: KİMSE MERAK ETMESİN

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Ege Postası aracılığıyla yaptığı açıklamada "Kimse merak etmesin. İzmir Örgütü alanda, her ilçede çalışıyor. Aziz Bey de bizimle" dedi.

Güven şunları söyledi;

"Kimse dedikodu çıkarmasın. İzmir Örgütü de alanda, Aziz Bey de bizimle...Aziz Bey Türkiye'nin en önemli kentlerinden birinde belediye başkanlığı yapıyor ve CHP'li...Hep birlikte 'hayır' kampanyası yürüteceğiz. En küçük bir sıkıntı yok. Kendisine inanıyoruz güveniyoruz. İzmir'de en iyi neticeyi alacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Anayasa teklifine karşı 'ayağa kalkıyoruz' eyleminin finalini Büyükşehir Belediyemiz önünde yaptık. Aziz Bey'in ev sahipliğinde gerçekleşti. Kendisi de katıldı. Zaten alana inmiş oldu. 2Hayır' demiş oldu. Süreç ilerledikçe performansını yükseltip arttıracak. Özellikle kırsal yerlerde alan ziyaretleri yapacak. Aziz Bey referandumda gereken katkıyı verecektir. Açılışlarına devam edecek. Partililerimizde bu süreçte örgütün moralini bozacak açıklamalardan kaçınsın, alanda çalışanlara yardımcı olsun. Aziz Bey açıklamalarında çok önemli bir noktaya değiniyor. Esas olan kutuplaşma ülkeye zarar veriyor. Kutuplaşmayı yapan AKP...Biz kutuplaşmanın son bulmasını ülke uzlaşsın istiyoruz. Genel Başkanımız da kutuplaşmaya karşı. Terörü tetikliyor ekonomik krizi tetikliyor kutuplaşma... Aziz Bey, il yönetimi, belediye başkanları, ilçe başkanları, örgütümüz kutuplaşmaya karşı...Henüz referandum kararı alınmadı. Hükümet ertelerse ne olaca? Resmileşmeyen bir süreç var ama biz hazır kıtayız. Arkadaşlarımız sahada! Kimi yönetici Beydağ'da...Kimisi Bergama'da...Her yerdeyiz..Biz zaten kampanya içindeyiz. Köylere gidiyoruz. CHP Örgütü İzmir'de ayakta...Hafta başında geniş çaplı bir toplantı yapacağız. Görevlendirmeler olacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.